Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Allex

Focsani - Braila este decent ziua, putin valurit cu foarte putine gropi. Nu mai stiu marcajele daca au fost refacute (nu l-am mai parcurs de ceva vreme), erau sterse pe distante mari, noaptea fiind o provocare acel drum.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

docclaudius

Stie cineva in ce stare mai este DN12A Miercurea Ciuc - Comanesti?

carutasul

Quote from: TibiV on June 17, 2018, 10:10:46 PM
Deoarece "expertul" nostru (carutasul) nu ti-a raspuns inca si nu stiu cat de repede iti trebuie informatia, iti voi raspunde eu.

Anul trecut (2017) in august era de verde (usor galbior pe alocuri), fara semafoare sau blocaje, dar cu multe zone fara marcaje.
In 2015 era de galben/rosu, cu semafoare si multe blocaje.

Daca nu s-a intamplat nimic grav din august incoace, poti sa folosesti linistit traseul respectiv...

Dar sunt sigur ca atunci cand va intra pe forum carutasul iti va putea da mai multe detalii "la zi".

In momentul de față nu există semafoare, cele două zone în care drumul era îngustat la o bandă au fost eliminate și drumul nu are gropi, a fost "cârpit" temeinic dacă pot să mă exprim așa. Are porțiuni în care e un pic îngust ( pentru că zona decupată de Romstrade pentru lărgire a rămas ...decupată) dar se circulă bine, mult mai bine ca anul trecut. Un pic aglomerat pentru că e sezonul lubenițelor ( sau pepenilor, depinde de zona etno-folclorică) :)

realfanady

Propun schimbarea din albastru in verde tronsonului Bistrita - Campulung Moldovenesc - Gura Homorului (DN 17)

Powered by API/PUM imgur uploader

Respectiv confirm albastrul intre Roman si Piatra Neamt, culorile existente pe Suceava - Roman si Piatra Neamt - Balauseri

realfanady

Propun aceasta schimbare din 3 motive, asfaltul nu mai este chiar asa de bun, sunt cateva denivelari mici, este crapat pe alocuri, cum se observa si din poze/filmare marcajele sunt pe alocuri greu remarcabile, iar bornele lipsesc, si/sau se afla intr-o stare de degradare.

marinul

Stie cineva cum este drumul din Porumbacu de Jos pana unde poti ajunge cu masina spre Cabana Negoiu?

Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk

pasadia

Asfalt e pana la iesirea din Porumbacu de Sus. Apoi drum forestier, cu pacatele lui (santuri create mai ales de TAF-uri si masinile de lemne, cateva praguri/ pietre, ocazional sleauri de la ploi mai zdravene. Dar in mare masura e un drum pe care se poate intra cu orice masina pana la capatul lui (unii abandoneaza cam cu 1-2 km mai departe, dupa cariera in apropierea mini-hidrocentralei construite in ultimii ani).
Un loc bun de parcare e in curba mare, in dreptul capatului piciorului Serbotei (confluenta Sarata cu Serbota). Drumul mai continua apoi inca vreo 500 de metri, dar e tot mai prost si cam fara spatiu de manevra.

Sunt cam vreo 22-24 de km de drum forestier, si cum se parcurg destul de incet va cam trebui sa aloci o ora, poate chiar o ora jumatate pentru strabaterea lui.

ps: din capatul forestierului mai urmeaza 1.5h-2h de urcare, destul de sustinuta mai ales la inceput. Prima parte a urcarii e transformata in ultimii ani intr-un drum de ATV-uri cu o panta considerabila. Arata oribil cand ploua, dar deh... vor si cei de la cabana sa-si creeze un acces motorizat.

horyatm

Cum e DN16 între Reghin și Cluj. Pe hartă apare jumătate cu roșu.

pasadia

- lipsit de trafic (ceea ce e bine, caci poti sa ocolesti sau sa mergi pe mijloc)
- lipsit de marcaje (nasol noaptea sua pe ploaie, dar in rest ce mai conteaza?)
- cu probleme mari pe margine (sa zicem asa, acostamentul mananca mult din terasament)
- cu multe plombe, dar si destule gropi (ocolibile, vezi punctul 1)

Daca nu trebuie neaparat, ocoleste!

horyatm

Vreau să parcurg traseul Toplița - Cluj-Napoca.

pasadia

Daca nu vrei sa vezi santierele de pe A3, Campia Turzii - Targu Mures, atunci viziteaza cu drag si spor vestita localitate Saratel. Asfalt, marcaje, acostament, totul e cum trebuie si pe DN15A, si pe DN17, si pe DN1C. O sa te enerveze Dej-ul si modul in care se circula intre Gherla si Cluj, dar asta e...

marinul

Merci de informatii pasadia, este exact cum ai descris tu drumul din Porumbacu de sus spre Cabana. Eu am mers pana in capat unde poti ajunge cu masina. O sa tin minte mult acest drum. dupa ce am iesit din Porumbacu de Sus mi-a taiat calea un urs :)

Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk

Skynick

@Mopy  DN22  Braila - Isaccea - Tulcea - foarte bun

ovideatza

Podul din Milisauti de pe DN2H, care face legatura directa intre Radauti si Suceava, este inchis circulatiei.

Situatia probabil va fi de durata.

Eu am ocolit prin Dornesti-Balcauti-Granicesti. Drumul ok, fara gropi, doar cu denivelari, peticeli, etc. Ca si pe harta.

Mai exista si alte rute ocolitoare, insa aceasta e cea mai simpla, dreapta, si pe DN.

In functie de ce se va comunica in perioada urmatoare, daca e de durata 1-2 ani, ar trebui mentionat pe harta.

Podul din Dornesti peste raul Suceava a fost reparat la ultima inundatie, deci ar trebui sa tina.

mltacc

Salut colegi,
Pentru cineva care vrea sa iasa pe la Ruse venind de la Pitesti, ce varianta imi recomandati?:
1. A1 - Centura Bucuresti - Ruse
2. Gaesti - Vanatorii Mici - Ruse

Vad o portiune cu rosu intre Vanatorii Mici si Clejani, vreo 10 km aproximativ, sunt traversabili sau merita sa ii ocolesc?