[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hvm

Pai de ce ar fi o problema daca fac totul cu subcontractori locali. Ar fi chiar perfect fiindca se intorc in tara mai multi bani decat daca veneau cu ai lor...
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

Cristian 74

kesphishev

Frumos peisaj de toamnă! Mulțumesc, @Cristian 74! Tocmai ce m-ai scutit de o adevărată aventură pe sol ploios în acest weekend.
Pursuing a passion is seldom a waste of time.

Cristian 74

Instantanee de azi. Merita să filmez, nu neapărat pentru un progres copleșitor, cât pentru imaginile de toamnă sângerie admirabile.

ijwtsh

Multumim de filmare. Cristian, ne mai pregatesti ceva? :)

Cristian 74

Am vrut zilele ăstea, dar nu am reușit. Acum plouă. Cel mai probabil săptămâna viitoare.

Cristian 74

Am fost ieri. Parcă mai puțin ca alte dăți lucrau acum.

Cristian 74

gicu

Mă bucur că se mișcă una alta chiar și în condiții de iarna. Sper din primăvară să înceapă mai serios.

klax187

cineva s-a dat in spectacol la inceputul filmarii  :lol: :lol: :lol: :vroomvroom:

matyi92

OMV si Mol au reactionat repede, si au construit cate o benzinarie la actuala intrare pe centura, la intrarea in Zalau dinspre Satu Mare. Nu am mai fost in zona de ceva vreme, deci am avut impresia ca au aparut ca ciupercile dupa ploaie. E de bine, caci lumea nu o sa mai intre deloc in oras, iar de exemplu pentru traficul de tranzit pe directia Satu Mare - Brasov abia mai sunt benzinarii pe drum. Ma refer la benzinarii marca Petrom, OMV, Mol, etc.

Cristian 74

În așteptarea unor vremuri mai bune (din toate punctele de vedere)...

TibiV

Stiva de armaturi pentru piloti forati de la minutul 8 arata incurajator...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Cristian 74

Așa e, Tibi, se lucrează constant la ea. Ziceau că mai au cam 800 de introdus. La singura foreză de pe traseu (deocamdată, mai vine una săptămâna viitoare) se bagă câte 7 pe zi.

danvoicu

Catamai sarpilii de lung in toate directiile si toate zigzagurilii. E bun. Dar cred ca trebuia facute eforturi pentru mai strans la "ace", ca sa aiba militia unde pune restrictii de 10-20km/h si motive pentru incasari de amenzi dealtfel strict necesare pentru risipirea lor pe cine stie ce ratate de cheltuieli inutile.
Apropos. Am observat ca scopul acestor VO e, din punctul ingust de vedere al celor care il administreaza, doar ocolul chipurile cu trafic mai lejer. La viteza insa ar fi in stare sa puna restrictii mai mici decat in interiorul oraselor. Imi place logica draq. Chit ca nu e nici o cladire sau populatie in circulatie in zona respectiva. Ale dracului de romanesti sunt toate idioatele astea de masuri. Toata lumea e pe amenzi, nu pe fluidizare si reducere de timp pe care ai putea sa-l recuperezi macar pe alocuri.Ca la ce trafic e in toata tara. Daca tot pierzi timpul pe drumuri macar sa platesti pentru acest favor. Fie si cu o amenda daca altfel nu se poate.
De ce sa fie simplu cand poate fi complicat.