[SJ] Centura Zalau

Started by kumar, March 29, 2018, 06:22:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kesphishev

Quote from: Cristian 74 on March 05, 2022, 08:35:45 PM
Cum e mișcarea, așa, de la nivelul solului? Oameni, mașini? Mulțumim pentru efort!

Sunt doar muncitorii pe care i-am menționat, adică nu mai mult de 5-7. În rest, azi era gol șantierul. Să sperăm că e doar o chestie specifică zilelor de week-end și că de luni se vor apuca mai serios de treabă.
Pursuing a passion is seldom a waste of time.

nenea_hartia

@K58: Excelente fotografii, mulțumesc!

Ionut

Varianta de ocolire Zalău, 22.03.2022. Constructor: Sinohydro (China). Lungime: 5,53 km. Hartă interactivă: https://bit.ly/3wBCtMY.

Cristian 74

Filmare de ieri, 13 aprilie 2022.

gicu

Mă bucur să văd mișcare. Deja e necesar tronsonul ăsta de centură, dar va deveni vital când termină UMB A3 până la Paorta Sălajului și se va muta o parte din traficul Cluj-Borș II pe aici.

Cristian 74

razvan96

ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA ZONA METROPOLITANA ZALAU a lansat azi licitatia [CN1042564] - ,,Servicii de elaborare PUZ, SF, PAC/DTAC, PTE și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: ,,Varianta ocolitoare Zalău Nord - Alternativa pentru descongestionarea traficului rutier pe DN 1H în localitățile Zalău, Crișeni, Hereclean"

Valoare estimata: 5.396.000 RON

Durata: 13 luni

Termen de depunere a ofertelor: 15.06.2022

Sursa de finantare: POIM

rocklee

Aceasta licitație...însemnând...ce.? O:-)  :o

vladb

^ Inca un arc de cerc la centura existenta + cea in constructie. Degrevare directie Jibou - Satu-Mare si viceversa.

pentium10

Centura Zalau din alta perspectiva, din avion.

(GPS)
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

kumar

Imagini de pe șantierul Variantei de ocolire a municipiului Zalău, etapa 2, între DN1F,  km 9+625 - DJ191C.
Stadiul fizic: 20%

CNAIR pe facebook

Cristian 74

dr4qul4

Lucreaza chinezii. Chiar surprinzator de bine. Dar au si lot greu. CHiar daca e doar centura 1+1, reflieful cred ca este cel mai greu de pana acum (din tot ce a fost postat pe forumul asta)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

cristi5

Va fi loc de pus un NJ in curbe macar? Ma gandesc la momentul cand A3 va ajunge pana in Poarta Salajului, si de la Nusfalau spre occident... La trafic crescut (preluat de la DN1 Cluj-Oradea) centura asta ar deveni fi un soi de Holdea-Margina la patrat ca risc de accident. Plus serpentinele "voluptoase" DN1F pe Meses, tot fara separare de sens.

gicu

Nu e ok să pui NJ pe 1+1. Se poate bloca foarte ușor dacă se strică un tir. Am pățit asta.