Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

john_maddox

Eu sunt de parere ca in cateva zile, dupa ce vor pune parapetii si vor face marcajele pe bretelele de acces/iesire vor da in trafic bucata inchisa doar ca traversarea DEx-ului se va face pe pasaj.

Ionut

Se va deschide chiar și fără parapet (se pot pune bidoane din plastic). E clar, se va deschide în orice condiții, poate cu restricții de viteză. N-are nicio treabă povestea cu taluzările sau cablurile pentru iluminat, ITS și alte chestii.

E o certitudine că vor deschide, indiferent când și cum. Chiar și de Revelion și cu multe lucruri neterminate/cu restricții.

pasa_andrei

Sper ca nimic nu o sa "intreaca" deschiderea de pe Timisoara - Arad de acum aproximativ 10 ani cand nici macar nu aveam uzura pe toata lungimea.

oneLess

Nu a zis nimeni nimic de pasajul de la Valea Mare de pe DN65.
Cu el încă închis nu fac mare lucru cu mufarea acolo!

Adică cu pasajul închis DN65-ul tot pe jos trece.

Tony7Y

In momentul de fata eu zic ca ar trebui sa fie deja deschisa.

Daca ei fac mufarea cu pasajul inchis si cu traficul din DN trecand pe DEx, atunci pararea mea e ca e o prostie si ca au inchis traficul degeaba.

Ramsil

Nu au cum sa facă legătură dacă circulația nu e mutata pe pasaj!

oneLess

Așteptăm confirmarea.
Eu am zis din august anul trecut că maxim în decembrie se deschide pasajul!  :)

daniel gogo

S-a deschis pasajul peste DX....astazi am trecut pe acolo

RobertH

Waze arata ca is soferi care merg pe pasaj deci trebuie sa fie deschis.

oneLess

E deschis pasajul, am confirmarea de la un coleg care a trecut pe acolo!

AdrianRO

Pasajul are toate cele necesare din perspectiva sigurantei rutiere?

panzer

Si voi acum! Au deschis ei un tronson de DNCB in 2017 care nu are uzura nici acum!
Si nici parapeti, marcaje n-au fost. Luminile le-au scos din proiect ca incurcau.

Haz de necaz, fratilor!

Xander

Sunt filmari recente, inclusiv cea a lui Marius Patrulescu de acu 1 luna in care se vede ca elementele de siguranta rutiera sunt la locul lor (garduri, glisiere, etc). Nu vad marcaje in filmare, dar intr-o luna aveau timp sa le si picteze cu pensonul.
Poate n-ar fi rau sa intrati un pic in spiritul sarbatorilor si pastrati o atitudine mai pozitiva, e plina lumea de hate gratuit.

john_maddox

Totul este gata pe pasaj

Foto dinspre Valea Mare spre Slatina

IMG-7038" border="0

IMG-7039" border="0
<a target='_blank' href='https://imgbb.com/'>image upload</a>

IMG-7040" border="0

IMG-7041" border="0

oneLess

Poza asta e decupată dintr-o filmare semnată DRDP Craiova postată și aici ceva pagini mai sus acum vreo săptămână.
Se vede clar că vreo 3 șuruburi nu sunt strânse și da, fără dubii avem ș-un bec ars!

LE: voiam să mai scriu Acri strugurii, nu? dar m-am abținut!