Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Ionut

Mai au de tras. Zona nodului Albota, plus drumurile de legătură. Parapete multe și de bătut dar și de prins. Și ceva rosturi. Dacă se vrea musai 1 decembrie nu cred că reușesc. Dar decembrie e certitudine zic eu, chiar și cu vreme nașpa.

10 decembrie pare perfect fezabil, cu toate gata, drumuri de legătură, parapete etc, chiar dacă vremea va fi nașpa.

5 săptămâni adică, 5x6 = 30 zile.

Ziceți și voi. :)

DragosO

Dacă la penultima filmare spuneam ca eu cred ca undeva pe 22 decembrie se deschide Albota, acum vreau sa spun ca am greșit și consider cs Dacă UMB trage tare, la ce am văzut din filmare din 02.11, pot sa deschida Albota pana in 21.11. Și cred ca or sa deschida, poate chiar  mai devreme, in 15.11 deoarece alegreile sunt pe 24.11 și deja par inaintati pe lotul 4

Dominik

Dupa 1 Decembrie se poate deschide lejer, cu tot cu bibileli finalizate.
You're in Steelers Country

mike_us

Lotul 4 are 31,8 kilometri, să zicem 32. Până la Albota sunt cam 19-20?
Albota se poate finaliza anul acesta, clar. Dar eu cred că se poate ajunge rapid și până la A1, undeva prin martie-aprilie.
UMB nu are motive să rămână cu un ciot aici (așa departe în sud față de restul lucrărilor de la A7) și cred că la începutul lui 2025 o să-l termine.

Ramsil

La cum arata din filmare se poate observa ca au finalizat stratul de uzura pana la Podu Brosteni.
Saptamana acesata au tras foarte bine si jumatate din ei au fost liberi iar de luni revin si pleaca cei care au stat aceasta saptamana pe santier iar de pe 11.11 sunt din nou cu totii 4 saptamani
Azi am vb cu angajati care au fost la spalatorie (soferi, ingineri) si au zis ca pana la Craciun nu le mai da liber total ci prin rotatie.
Au zis ca daca pot pastra ritumul ultimelor 2 3 saptamani cam pe la 26-28.11 vor da gata drumul pana la Albota.
Am vb si de problema de pe T3 si au in calcul sa decoperteze sa faca noi tasari - posibil sa inchida traficul cateva zile - sau sa faca reparatii temporare pana la primăvara. Nu se stie inca ce varinata folosesc, dar pana dau drumu la Albota vor sa repare intr-un fel.

alexa_adrian2001

Buna informație Ramsil. Deci jumătate au fost acasă jumătate pe șantier. De aia nu a fost lipsa totala cum ne așteaptam.
S-au mișcat foarte bine. Câte mașini de alea băgat stâlpi de parapeți au pe cei 20 km...nu știu dacă am mai văzut. :))

Ionut

Și anul trecut au făcut așa cu rotație. Au ales varianta să fie pe șantier cineva permanent, dar mai scăzut ca ritm.

Dacă nu plouă deloc în noiembrie cred că pot 1 decembrie. Și cu multă forță. Greu de tot. Să vedem, eu cred că se duc în decembrie măcar câteva zile. Vom vedea, vremea e incredibil de uscată până acum.

Ramsil

Pana pe 20.11. Vremea este ideala. Fara precipitatii si cu temperaturi de pana la 15-16 grade si minime de 0 grade.
Sa nu uitam ca saptamana viitoare pe 8 este sarbatoare si iar se pierde o zi buna de munca, pe 30.11 sambata alta zi pierduta dupa pe 6 decembrie din nou sarbatoare. Deci 3 zile pierdute.

mike_us

Lotul 1 se încumetă cineva la predicții cu doar 2 luni înainte? Nu arată deloc rău nici lotul 1. Pare cumva la limită.

MihaiD

Și mie mi se părea mobilizare de ,,săptămâna liberă" în filmare. În schimb, dacă vremea e bună, când revine toată lumea mă aștept la o evoluție mare pe bucata spre A1. Acolo anticipez un progres mare de tot, la cum și-au distribuit resursele în perioada asta. 

GIV

eu chiar nu prea am inteles de ce nu au acordat prin rotatie saptamana libera peste tot si pe tot parcursul anului. nu e ca si cand plecau muncitorii acasa cu autocarele. cel putin nu am vazut eu. tot cu microbuzele au transportat muncitorii.  e mai eficient sa lucreze full sau prin rotatie?

gicu

E problemă de costuri. Dacă ai toți muncitorii acasă, pot să fie și inginerii liberi. Dacă ai jumătate din muncitori în șantier, inginerii nu pot fi liberi.

gruia88

Ceva poze de ieri de pe Centura Nord cu DX , au mutat accesul pe una din rampe ca reabilitează drumul paralele cu pasajul până în centură .

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)