Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

gruia88

Pe termen lung cred ca nu e fezabila acea descarcare directa decat pentru locuitorii din acel cartier ,Bariera Valcii ,de acolo se duce spre niste blocaje foarte mari pe care deja le intampina locuitorii acelui cartier care se pot rezolva doar cu un Pasaj Direct peste Calea Ferate in zona garii care sa duca direct in Rocada (Bulveradul Dacia) .
Cum vad eu planul care se poate realiza in urmatorii ani  :
-Sa se faca drumul de legatura cu Ford cu Nod in DX care coboara in Sud pe Centura Sud 1 si Centura Sud 2 ( cand o sa fie gata) asa multi o sa foloseasca aceasta descarcare
-Sa se faca Dublarea centurii cu A6 asa cei care doar traziteaza nu mai aglomereaza Centura de Nord implicit nodul Dx cu Centura de Nord.

Dar pana se intampla cele enumarate mai sus probabil o sa fie agloeratie la descarcarea in centura si trebuie alese bine orele in care intram/iesim de pe DX .

pest1969

E relativ usor de iesit pe centura spre intrarea dinspre DN si acolo e cu "cedeaza", deci va fi o fluenta destul de buna. O parte o vor lua spre vest spre restul intrarilor de pe centura. Acolo vor fi dopurile si mai mari decat sunt acum.

George Miller

salutare mi se pare mie sau parapetu se monteaza fara amortizoare

oneLess

La Km 84 sunt deschise parcările!

dcr965

Wow, ce rapizi au fost CNAIR, nu a trecut nici măcar un an de la deschiderea circulației pe tr. 3 și hop, ei au și deschis o parcare de scurta durată. Senzațional!
Poate in anii următori mai deschid si restul de parcări și chiar se gândesc să deschida niște stații de carburanți pe DEx12. Sau să nu ne grăbim în halul ăsta!

oldtimercraiova

Confirm legat de parcari, chiar azi am trecut pe acolo!  :D

PaulS

Ionut

Excepțional au recuperat la structuri!!! Bravo, sunt la limita limitei, dar parcă șansele cresc la fiecare filmare. Nu noiembrie, dar decembrie se poate! Ce să zic, felicitări, rareori sunt așa plăcut surprins!

SB76UFO

Incredibil progres
Oare "nu se asteptau" sa aiba asa spor, ca lipsesc cu desavarsire panourile fonoabsorbante, signalistica verticala, parca si gardurile ?
Ma gandesc la termenul de livrare sau punere in opera a acestor lucrari.
"Prostia este eternă și invincibilă"

JohannDB

"""Sigur, dacă nu se poate altfel merge și așa, mai comod/sigur ca pe DN65, dar nu avem drum expres... ci DN pe jumătate de expres."""    Referitor la deschiderea pe un fir în dublu sens......
    Mai comod, pentru enunțul politic,... da, dar mai sigur ??..... Am experiența A2, Cernavodă - Medgidia, când s-a procedat la fel și n-a prea fost deloc "funny" pentru că (prea) mulți se credeau pe pista de F1...  A fost și aici un amărât și normal de DN cu acostament lărgit pe-o parte, tot un fel de DN2.....
    Din punctul meu de vedere și prin ceea ce văd pe drum, e numai o soluție de avarie, la fel de periculoasă și plină de surprize nedorite, ca pe DN... Încă aș cuteza să spun că mulți vor avea subliminal în subconștientul lor ideea că chiar sunt pe DEx, cu "avantajele de rigoare"; haiducie......

raulbogdan23

Ce ne aduce mosul in tolba pe 24 decembrie? Lotul 1  :drunk:

Foarte frumos progresul, o surpriza placuta facuta de acest constructor. Sper sa faca o figura frumoasa si pe A3.

mdragos

@dcr965 : cam intre 3 si 5 ani in ia lui CNAIR sa deschida benzinarii .... Vorba aia : de ce sa incasezi bani de pe spatii cand le poti tine inchise ... Romania isi permite.

archaeus

Dupa ultimele filmari mie mi se pare ca Tr1 este mai avansat decat Tr4 pana la Albota. In Dec o sa mergem de la Craiova la Albota  :banana:

danutzu_1069

Într-adevăr, plăcută accelerare. Asta sper sa fie o ...promisiune pentru cele doua viaducte de pe A3. Si acolo sa se miste la fel de repede.
Nu contează așa tare cand o sa dea in circulație, fie ca va fi după alegeri, importat este ca o sa dea in circulație înainte de termenul contractual. si chiar sunt curios daca semnează PV înainte de termenul contractual sau fix la termen. Eu as estima ca o sa fie mai devreme, daca totul este gata, fără lista de restante... asta pentru ca daca se semnează PV, tot odată se deblochează si SGB.

snackhunter

Ieri, pe sensul spre Craiova, pe T3 am numarat 5 limite de 60kmh si indicator de denivelare + multe alte denivelari mai mici  :)