Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Cam asta se intampla atunci cand ai pre amulte lucrari. Cresti ritmul si scazi calitatea. 60 km/h e o restrictie ingrijoratoare. Sa speram ca nu ramane asa mult timp si mai ales...ca nu vom ajunge sa inchidem drumul complet pentru a reface terasamentul.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

pikciu005

QuoteUltimele #lucrări înaintea deschiderii circulației pe #tronsonul4 al #DEx12 (#Craiova - #Pitești)!
Până la sfârșitul lunii #noiembrie se va circula pe primii 20 de km ai acestui tronson, între #Colonești și #Albota, dar și pe 7 km de drumuri care vor asigura #legătura cu #D65 și #DN65A prin 3 sensuri #giratorii (#Costești, #Broșteni și #Albota).

Video

Sursa: Cristian Pistol

Sorinus

Inteleg ca nodul de la Albota iese undeva pe aici:

https://www.google.com/maps/@44.7977432,24.8648373,15.5z?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTAyNy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Corect? Daca e asa, e chiar bine, scapam de curbele alea nasoale de la iesirea din Albota spre Craiova.

Ionescu Marius

Din video sa observa 7 utilaje șenilate de bătut stâlpi cu coloana verticală hidraulică, cu sigla UMB pe ele, unele după altele !  :)  !

gruia88

^^ Da aproximativ acolo ,dupa OMV spre Pitesti este giratoriul si legatura cu DN65 , da nu mai este nici o serpentina nimic asta e marele avantaj .

O sa fie ceva ceva aglomerat la iesire de pe acest drum de legatura pana cand se da si ultima bucata de T4 dar sa il vedem gata si vedem atunci .

Oricum acest nod o sa fie folosit de majoritatea celor care au treaba in Pitesti.

voicul

^N-ar strica o filmare pe lotul UMB - ca eu nu cred ce zice politicul (mai ales inainte de alegeri).
Acum, poate are dreptate, dar asta dupa ce vedem o filmare cap coada.

oneLess

Euro24Info, despre T1 .

QuoteUn video sugestiv a fost postat pe Tik-Tok de ministrul Transporturilor,  Sorin Grindeanu.

DEx12 Craiova - Pitești, ultimele pregătiri!

mdragos

Daca politicul a zis sfarsit de Noiembrie pana la Albota, insemana ca mai au de bagat. Dar clar UMB apasa pedala pe astia 20 km. Motivele electorare si altele nu cred ca mai are rost sa discutam, umplem pagini aiurea. Sa ne bucuram de "santiere"  :D

oneLess

Euro24Info , cu imagini de la CNAIR

Tronsonul 4 al DEx12 Craiova -Pitești se pregătește de inaugurare

WebSrc

Update conform CESTRIN pentru DRUM EXPRES CRAIOVA - PITESTI la 31 octombrie:

Tronson 1: Craiova - Robanesti: 90% (din care progres fizic in faza CTR: 80% | anterior 68.72%)

Tronson 4 Colonesti - Oarja - Pitesti: 75% (anterior 70.5%)

dany

Sensul giratoriu a prins contur,asfaltat si se puneau bordurile pentru delimitarea bretelelor. Stalpii de iluminat montati si pe coborarea spre strada Teilor.