Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Xrailer

DEx12T1 Robănești- Craiova Nord/ km20-km 1/ 3.11.2024

https://fb.watch/vG1ie2PWv4/

oneLess

Viorel Stanculescu a văzut azi giratoriul din Centura de Nord/DN65F, acolo unde începe Drum expres DEx12

EugenRo

gruia88

Liniste si pace aici asteptam anuntul cu deschiderile  :lol:

GIV

@gruia88 nu te ai saturat de cate ori au spus ca il deschid?

gruia88

Ba da , dar parca anul trecut pe vremea asta pe T3 era mai interactiva discutia  :) , acum parca lucrurile s-au mai asezat T1 pare ca o sa fie anul asta , T4 pana la Albota la fel , Albota-A1 clar e pt 2025 , stam si asteptam doar anuntul deschiderii .

Xmas

Ca sa citez un clasic in viata: "afara ploua". Nu am folosit expresia "iarna nu-i ca vara" ca va prindeati prea usor despre cine e vorba :p

cosss

Coada la intrare în Craiova de la fabrica Qfort. Vis...

daniel_road_junction

Pentru ca maxima scremere intelectuala a autoritatilor vis-a-vis de intersectii sunt sensurile giratorii

Xmas

https://www.gandul.ro/video/lotul-1-al-drumului-expres-craiova-pitesti-deschis-in-curand-ionel-scriosteanu-e-o-chestiune-de-o-saptamana-o-saptamana-si-jumatate-20351106

Auzi la el, isi dadu in ceasul al 12-lea seama ca vor fi blocaje pe centura.
Nu iau deloc partea autoritatilor locale - chiar nu au facut nimic, nu e vizibil ca targu premiat pe bani.
Insa gandirea a fost gresita de la bun inceput, de cei care s-au gandit sa aduca acolo descarcarea expresului. Chiar daca facea primaria continuarea pe teilor, unde se ducea? In Bariera Valcii? Adica alt blocaj, care si acum sub pasajul CF e jale.

JohannDB

Ieri, 11.11.2024 pe DN 65, km 20+200 se lucra sub pasajul de supratraversare a DEx12, cu deviere de trafic pe dreapta pe sensul Craiova - Balș......
     Și ca observație suplimentară, pe DEx12 la KM 78-030 și +060 m (înainte și după bornă), la acel pod, pe zona deja "reparată", acea reparație s-a tasat din nou......
     La KM 79, după reparație restricție de "60 KM/H" și iar tasare proaspătă imediat după reprație....
     La KM 82-200 la pod, din nou tasare.......
     Am zis să nu le mai bag în seamă, dar din păcate și pe lotul 2 au început mici denivelări..... Multe la poduri....

daniel_road_junction

in PMUD este prevazut bulevard in continuarea DEx12 un pasaj care trece pe sub gara (printre posta si cladirea de birouri a garii), dar care probabil nu se va face pe parcursul vietii noastre.

daniel_road_junction

Nu cred ca T1 se finaliza in noiembrie; daca ne uitam la intersectia cu centura de nord, cred ca nici in decembrie

gruia88

Incarcarea si descarcarea se poate face lejer pe langa pasajul de pe Centura Nord in marele giratoriu de sub el care este deja aproape gata.
Deci pot sa ii dea drumul cu descarcare/incarcare  in Centura de Nord si ulterior legatura de final cu acel pasaj.