Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 14 Guests are viewing this topic.

davyl

Daca tot sunt acasă pentru 2 zile, mi-am zis să postez niște fotografii proaspete din dimineața asta.
Foto 12 octombrie 2024 ora 11,00

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

davyl

ncb

DRUM EXPRES DEx12 Craiova - Pitesti Tronson 4
Nod rutier cu A1 Stadiu lucrari 11.10.2024

Raducu P Drum

catalin2407

Până la urmă văd ca nu e pila mediana? Știu ca s-a mai întrebat dar nu am văzut un raspuns concret iar din schițe nu imi pot da seama.

danutzu_1069

Nu prea are cum sa fie fără pila mediana. Sunt 75 m intre culee.
Iar grinzile vor fi de beton. (ca pentru tipul asta de grinzi sunt banchetele (daca am zis bine))

FMFM

Dupa cum sunt trasate marcajele temporare, tind sa cred ca o sa urmeze inca un set de pile la limita autostrazii (stanga/dreapta), iar peste A1 sa avem un set de grinzi de 40m, iar pe celelalte 2 deschideri sa fie grinzi cu lungime mai mica

Xrailer

O sa lase dinstanta pentru extindere la 3 benzi, deci cred o ca o sa fie in mijlocul autostrazii un rand pe pile.

danutzu_1069

Daca mai era un rand de pile, deja erau forați piloții, iar acum ar fi trebuit sa se lucreze la ei.

hefaistos

^ Asta dacă presupui ca UMB se grăbește undeva. Aceasta lucrare trenează de aproape 2 ani și ne este nici un semn ca va deveni prioritara intr-un viitor apropiat.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Oneinthecrowd

Poate va ajuta imaginea de mai jos ...