Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 10 Guests are viewing this topic.

rt25

deci toata lumea de mai sus a avut dreptate. Va fi si cu pila mediana si cu pile laterale la limita A1 :) Cred ca toata lumea s-a gandit la solutii mai elegante, fie intr-un fel fie invers.

RazesIesean

De obicei UMB merge cu pile lungi peste sens de mers si 2 scurte langa culee.
Acum cu solutia asta aleasa, nu stiu de ce CNAIR a aprobat acest lucru. Parca nu mai era permis cu pila mediana din considerente de safety.
Asa au mai avut pe A0 cand au facut acele supratraversari ale drumurilor agrigole si arata ca naiba.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

FMFM

Nodul rutier a fost reproiectat, iar unele solutii cu siguranta au fost alese sa fie favorabile si prestatorului (ma gandesc la grinzi de 40m), nu stiu din care versiune face parte schita de mai sus, dar in cateva saptamani o sa se desluseasca misterul.
Intradevar, Horatiu a comunicat in unele postari anterioare ca o sa avem si pila mediana.

danutzu_1069

Daca poza este din caietul de sarcini /SF...e fumat de mult. Nu mai este de actualitate.. Si se știe de ce...

Sa vad pagina din proiectul UMB...

danutzu_1069

In alta ordine de idei, grinda, azi live pe FB la Craiova, pe lotul Ozaltin, desigur...
Ce ne spune el, intrece orice... Cred ca si faimosul baron M, ar crapa de invidie...

"15 km din Autostrada Sibiu-Pitești și 49,52 km din Drumul Expres Craiova-Pitești vor fi deschiși circulației până la finalul acestui an!
Toți cei aproximativ 65 km sunt finalizați înainte de termenul contractual (2025).
Ne bazăm pe un ritm alert și pe celelalte șantiere de infrastructură mare!"

Ce o fi fumat inainte???

Nu am acultat si ce zice... mi-a fost suficient sa citesc.

(eee, stiu ca e campane electorala, dar nici chiar asa cu minciunile)

Claudiu T.

Grindeanu a avut un comunicat de presa

15 km din Autostrada Sibiu-Pitești și 49,52 km din Drumul Expres Craiova-Pitești vor fi deschiși circulației până la finalul acestui an!
Toți cei aproximativ 65 km sunt finalizați înainte de termenul contractual (2025).
Ne bazăm pe un ritm alert și pe celelalte șantiere de infrastructură mare!

Link
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

Geri

,,Autostrada Ford" – DEx12: Luna viitoare va fi deschisă circulația pe tronsonul 1 și pe 20 de kilometri din tronsonul 4 – Grindeanu

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat joi calendarul inaugurărilor de pe Drumul Expres Craiova - Pitești (DEx12). Astfel, în noiembrie 2024 urmează să fie dați în trafic 20 de kilometri construiți de UMB pe tronsonul 4 și întreg tronsonul 1 (aproape 18 kilometri), construit de Ozaltin.

,,Între 15 și 20 noiembrie se vor da în circulație primii 20 de kilometri, până la descărcarea de la Albota", a spus șeful Transporturilor cu privire la tronsonul 4 construit de UMB. Potrivit lui, restul de 12 kilometri până la A1 urmează să fie gata la finalul anului.

Acesta a anunțat un termen și pentru tronsonul 1 al DEx12. ,,Undeva după 25 noiembrie, se va circula pe cei 17 – 18 kilometri. Peste o lună și 10 zile va fi dat în circulație", a precizat Grindeanu..

sursa:
^ - facebook - in postul precedent
si
www.economica.net

Hercule

"Totul pentru front, totul pentru victorie (in alegeri)"  :p
Deșteaptă-te române!

archaeus

Tr1 si Colonesti Albota sa zic ca este posibil daca baga constructorii grupa mare...dar mi-e imposibil sa vad cum va fi bucata pana la A1 gata.

Xander

Aia e dupa alegeri, nu mai conteaza :)  ;)
LE. Pe de alta parte, zapada serioasa a venit abia la final de Ianuarie in anii precedenti. Hai sa nu cobim.

archaeus

Vremea proasta vine cam din Noiembrie in sudul tarii si asta imi aduce aminte de cum au lucrat pe Tr3 in zona Jitaru. Parca n-as mai vrea sa avem trambulinele alea in plin rambleu in camp, nu?

Cetatean

S-ar putea sa il vad pe dl. Grindeanu in viata asta si de abia astept sa ii spun ca e un mincinos.
Problema politicienilor si a tuturor celor care lucreaza la stat e ca absolut nimeni nu raspinde pentru ceea ce nu face. Sa zici tot timpul ca ceilalti sunt de vina,cand ceilalti esti si tu...mersi! Ce sa inaugureze in 9 luni?
Stie cat dureaza o procedura de licitatie?
Stie cat dureaza o mobilizare? Si cum are tupeu sa vb de normative si materiale,cand balastiere au doar baietii care trebuie.

Stie ca procesul de deschidere pentru o balastiera dureaza mai bine de 12 luni si trebe poate si
20 de avize si aprobari?

ovicor

Gand la gand cu bucurie: ar trebui sa-i spunem ca e mincinos! Nu ca n-ar STI, dar ca sa STIE ca STIM !

oneLess

T1 de la Ziarul Puterea

DEx12 Craiova – Pitești se pregătește de inaugurare