Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 15 Guests are viewing this topic.

naivu

^are sens ce zici, dar CraPi4 a fost licitat inainte sa inceapa discutia despre largirea A1 la 3benzi, care largire nici acum nu are SF (a avut doar lansata o licitatie pt elaborare SF care a fost anulata din ianuarie si abandonata de atunci). Ai o parere mult prea buna despre capacitatea de anticipare a CNAIR  :) !

archaeus

Este cu pila mediana, a spus @horatiu.cosma intr o poatare mai veche. Vor devia circulatia pe niste bretele probabil cand se vor apuca de ultima pila...

exelero1100

Quote from: Oneinthecrowd on October 13, 2024, 02:06:57 PMPoate va ajuta imaginea de mai jos ...

Powered by API/PUM imgur uploader

Pai armatura de la pila mediana e aici in poza.

ovicor

S-a spus mai sus: pilele sunt identice, ori ca este una mediana, ori ca sunt doua laterale. Deci, armatura sau cofragul nu sunt indicii.

gruia88

Un update de pe T1:
"VIDEO DE ULTIMĂ ORĂ / Cursa finisoarelor pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești!

Pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești se așterne stratul de uzură. Potrivit ultimelor date din șantier, gradul de execuție al tronsonului de 17,7 km la care lucrează Asocierea Ozaltin – Strade Bauunternehmung – Visio a ajuns la 92%! În acest ritm, inaugurarea primului drum expres din județul Dolj este tot mai aproape."

Video în link :

https://www.facebook.com/share/v/63xvmhAp6gnPf5Pq/?mibextid=WC7FNe

oneLess

TVR Craiova a publicat azi

DRUMUL EXPRES, FINALIZAT ÎN ACEST AN

dcr965

Ar fi fost bine daca ne avertizai cumva ca este publicitate, nu mai pierdeam 2 minute din viață sa ascult promisiuni electorale.  >:(

JohannDB

Cu SCUZE, dar....... rahattttt electoral...... Am trecut ades prin zonă, am văzut că se "lucrează", dar până la realitatea "din declarații - avansate" la realitatea efectivă, e "o diferență".......

DragosO

https://www.economica.net/umb-dex12_781058.html

Se tot insista ca pana la sfârșitul anului o sa lege DEX12 de A1

Fenrir

Probabil se refera la o singura banda, pe directia Craiova-Pitesti, ceea ce este posibil daca vremea tine cu ei si toate supratraversarile vor fi finalizate.

oneLess

A pus ieri The Romanian un mini fotoreportaj cu T4.

Ionel Scrioșteanu - vizită pe șantierul tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești DEx12

Atenție, poate conține urme fine de politicieni !

Se vede clar pamblica deschiderii fluturând în zare!

BigZ

Au trecut 2 luni de la ultima filmare a lui @p_mrs, poate mai reuseste sa ajunga sa ne mai ofere o privire de ansamblu cu lotul 4!  O:-)

gruia88

Poza asta merita niste "imbunatatiri" :lol: .