Livrete, instructii si alte documente CFR

Started by frunzaverde, January 08, 2019, 08:54:37 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

shift2rail

too bad...a observat cineva imbunatatiri sensibile ale timpilor de parcurs din Dec pe tronsoanele modernizate, inainte de expirarea linkului?

ALEXCFR

rizelgeorgel

Multe mulțumiri!
Pentru când aveți posibilitatea, mi ar trebui și livretul de regio București, pentru trenurile București- Târgoviște. Mulțumesc!

Xenos

M-am uitat la Dacia, este (mult) mai rău pe Bucureşti-Braşov, timpi de parcurs măriţi (la 2 h 30 min), îmi închipui ce o fi la IR-uri.

nirolf

Nu mă mir, am mers recent București- Sinaia și retur. Nu cred că am mers mai mult de 5 minute cu 140, în rest restricții peste restricții, inclusiv de 30 la ieșirea din Florești Prahova. Intrarea în Sinaia pe abatere s-a făcut foarte încet și chiar și așa vagonul a făcut urât de tot peste macaz. Întârziere acumulată cam 7-8 minute și la dus și la întors, pare cam regulă din ce-am văzut, acum le introduc și în mers, deci nici un gând să mai repare ceva.

ALEXCFR

cristi5

@Xenos @nirolf auzim si pe Fb ca Bucuresti-Campina e tot mai rau. Si ca experienta de calator linia nu se mai "simte" bine pe alocuri, transversal sau longitudinal.

Putem face un comunicat API (linia fiind prima modernizata, evolutia ei e un indicator pt ce se va intampla cu restul modernizarilor) dar am avea nevoie de niste comparatii obiective cu mersuri de tren (sau mai bine livrete) si BARuri de acum 5, 10, 15 ani sa zicem.

Orice ajutor ar fi de mare folos.

https://cfr.ro/ct-menu-item-116-2-2/

BARul de acum arata ca mai jos. 100 pe Buftea-Peris fir 1, 14 km. Restrictie si pe 100m Buftea-Chitila fir 2

Daca bine retin a facut @frunzaverde un parser de BAR. Am putea genera notificari cand apar sau dispar restrictii.