[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 3 Guests are viewing this topic.

cosminn

^^
" Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Transporturi, explică faptul că după perioada de proiectare de 6 luni, în primăvara anului viitor se pot începe lucrările de lărgire a Centurii București între DN2 – A2."

Sursa articol din 29 octombrie

bogdan1

Pai suntem in Primavara iar dupa sase luni vom fi in Toamna, ce logica are secretarul ca eu nu mai inteleg nimic.

oc7avian

Let's make it bigger  :lol:

Sursa articol din 29 octombrie

bogdan1

alext

Sambata trecuta am vazut la intersectia DNCB-Jilava ca aveau o teava de "plastic", ce parea a fi de gaze, partial ingropata. Parea ca asteptau sa vina inca o bucata de teava, pentru a traversa santierul...
Pe langa asta, mai era o foreza.
(Nu stiu daca au terminat de forat toti pilotii)

Puffyk 1

Au apărut niște separatoare din plastic și s-a schimbat marcajul la intersecția A1-DNCB. Știe cineva dacă se va interzice virajul la stânga?

boza.bogdanalexandru

Începând cu aseară, virajul la stânga pe DNCB, de pe ambele bretele care coboară de pe A1 a fost interzis. In acest sens, sunt balize de plastic amplasate transversal și marcaje rutiere. Întoarcerea se va face la giratoriul dinspre Domnești, construit pe lotul dat în trafic de anul trecut, in care s-au extins la 4 benzi DNCB între A1 și cimitir Domnești Vest.

carutasul

sunt curios cum va funcționa. Era bine să fi apucat să lărgească dincolo de rond măcar câțiva metri în plus ca să permită degajarea mai ușoară a rondului la mers înainte...acolo nu numai că e o zonă foarte scurtă de încadrare pentru trecerea pe o bandă dar e și improprie, nu are un racord, se termină brusc... Dacă nu e coada la intrarea pe centură până în DN6 aflu azi :)

panzer

Va functiona exact ca la Otopeni. Cu diferenta ca la Domnesti nu ai conflictul de trafic de la Lukoil Otopeni, giratia fiind denivelata superior.

oneLess

^ Cred eu că e vorba de girația de la parcarea mare dinspre Domnești , nu cea denivelată de la Domnești ! Din lotul scurt de sub 2 km.
Adică așa de întors, poți să întorci și la Buzău dacă te ține combustibilul !  :)

panzer

Ai dreptate, deci va fi exact ca la Otopeni. Fara nici o diferenta. Doar ca giratia de la Renault este oribila. In oval-ul acela Tir-urile intorc foarte greu.

carutasul

am trecut pe la zece dinspre Bragadiru spre A1 ; a trebuit să dau prioritate la cei care întorc, un pic deranjant dar ok (puteau să lase banda de înainte liberă...) dar nu a fost relevant pentru că încă erau câteva mașini de marcaje pe traseu așa că se circula greu față de obicei. Temerea mea e în celălalt sens unde la orele de vârf era bulibășeală și înainte din cauza îngustării. Nu am observat dacă nu cumva au făcut marcaje în acest sens că după cum ziceam eram ocupat cu încadrarea...

Puffyk 1

@ Carutasul
Nu se putea folosi breteaua? De ce a trebuit sa dai prioritate? Sau se facuse coada dinainte de bretea? :|

carutasul

de pe bretea pe cele două benzi. Breteaua ocolitoare trebuie să cedeze trecerea la capăt, deși ar trebui să fie invers, că sunt două benzi...

Puffyk 1

@carutasul
Ai dreptate, este semn de cedează....nu înțelegeam mai devreme! In alta ordine de idei, am fost acolo acum o oră, mi se pare super trafic față de ceea ce era de obicei. Într-adevăr, doar câțiva metri ne despărțeau de dezastru, fix in față începea coloana către Domnești. Dacă nu se blochează giratoriul, totul va fi mult mai ok....