[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 9 Guests are viewing this topic.

carutasul

cel puțin în momentul ăsta pe gmaps pare să fie circulație destul de fluentă. Parcă nici coada de la coborîrea de pe A1 nu e așa mare, mă mai uit pe la patru, dacă nu oricum mai am mâine drum încolo și văd... deși poate o iau pe la Țegheș că sunt curios :)

Puffyk 1

Problema traficului greoi s-a rezolvat doar parțial. Unul dintre motive este că Strada Comerțului este efectiv praf! După rezolvarea acestei situații se va vedea o diferență notabilă, la pachet cu prelungirea cu câteva sute de metri a tronsonului A1-Domnesti....

carutasul

Am zis să testez și azi, am venit dinspre Bragadiru spre Iuliu Maniu și aparent punctul de întoarcere funcționează destul de ok cel puțin la ora 9, eu am mers cursiv.

dr4qul4

Ar trebui ca breteaua care ocoleste giratoriul sa aiba prioritate. Si aici si le descarcarea A0 in DN2.
In giratoriu ar trebui sa fie trasata o singura banda (lata), care sa continue pe B2, iar breteaua care ocoleste giratoriul sa continue pe B1.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

carutasul

da, așa ar fi logic dar nu se întâmplă. Însă dacă nu e trafic mare șoferii sunt politicoși și o fac singuri :) Când crește traficul e mai nasol...

oneLess

O surpriză de la BabaDog

Centura Bucuresti DNCB Extindere 4 Benzi. Autostrada A1 - Jilava. Monitorizare Lucrari 30.03.2025

MrConnaisseur

Incredibil cum poate sa arate ulita asta de DNCB la nivelul anului 2025.  :rant:

lone_wolf32

Lasă asta... Ce e chiar rău e ca armata nu se grăbește cu gardurile alea
S-au apucat au dat câteva jos și apoi nimic
Cei care vorbesc de organizarea armatei vorbesc din basme

danutzu_1069

Daca te uiti peste gard o sa vezi ca armata si-a facut noul gard. Ala vechi il demoleaza constructorul.
Au fost si utilitati care au fost mutate sau instalate, in spatele...  gardurilor vechi.
Posibil doar la poligon sa mai fie ceva de făcut.