[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 6 Guests are viewing this topic.

rocklee

Este o filmare pe canalul de YouTube a lui Babadog ..
Cu largire DNCB Lotul Rizzani...daca poatecineva sal pună

PaulS

Centura Bucuresti DNCB Extindere 4 benzi A1 - Domnesti - Bragadiru. Monitorizare Lucrari 23.02.25
BabaDog

voicul

Sau mai degraba: monitorizare lipsa lucrari.
Dar vine primavara, poate iese mai bine.

punktnet

Filmarea cred ca este mai veche, am trecut prin zona si este activitate buna. Vorbim de Rizzani..
Just kidding.

carutasul

dacă am văzut bine că nu am fost atent, noroaie văd și pe aici :) parcarea cu utilaje pare goală, deci pe undeva sunt ele și lucrează. Realitatea e că e un moment prost să faci terasamente acum, că vorba ceea, parcă n-am avut un an de secetă și căldură în care o firmă serioasă ar fi putut și așterne asfaltul...

VladVulpe

Se mai stie ceva de lotul dn2-a2 ... contractul cu Maristar a fost semnat la finalul lui octombrie 2024 cu 6 luni proiectare .. ar trebui in cateva saptamani sa se intre teoretic in santier ?

danutzu_1069

Pai trebuie sa iasă la înaintare cu proiectul, trebuie sa fie aprobat, se da OIL pe execuție, abia apoi se intra ... în teren...

Deci, mai durează.

horatiu.cosma

E încurcată treaba în continuare la proiectare. Cu expertizele pentru lucrările deja executate, cu extra utilități surpriză care tot apar, cu propuneri de modificări de soluție care zac în așteptarea deciziei CNAIR. Probabil vom vedea în primă fază ceva similar cu Rizzanni pe A1-DN5, adică relocare de utilități. Și mai la vară/toamnă lucrări serioase.

naivu

Parcă văd că amână OIL pt execuție până inaugurează A0N3+4!

hefaistos

Asa ar fi si normal.
Pana când nu se sescarca traficulbpa A0 un șantier aici mai mult ar încurcă. Acum 5-7 ani era,alta poveste.
De... România.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

lone_wolf32

Totusi unele zone par aproape sa fie date in folosinta... acolo presupun ca nu sunt probleme cu utilitatile... si de ce ar accepta constructorul sa stea un an sau mai mult pana se termina in partea cealalta!?

cosminn

Pentru DN2 - A2 s-a terminat faza de proiectare?

VladVulpe

Exista in Ro vreun lot mai reproiectat decat acesta in istoria recenta?
Retele de utilitati cumva e de inteles sa apara pentru ca de ani de zile nu se lucreaza la acest tronson dar ce e atat de complex de reproiectat e de neinteles pt mine .
Daca Maristar a licitat pe acest tronson .. a licitat in baza unei documentatii pe care acum nu o mai accepta si propune alte solutii ?

horatiu.cosma

carutasul

azi pe tronsonul de la Bragadiru spre A1 am văzut decopertări destul de extinse deci putem zice că a început în sfârșit. Să vedem cum continuă...