[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 6 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Probabil sunt umpluturi pentru platforma de lucru sau vreo deviere de trafic.
Nodul Jilava însemnând intersecția cu DN5...

PaulN

Pe Rizzani ii asteapta o reziliere de contract pe centura Craiovei.
Sa-i vedem ce ne pregatesc pe santierul DNCB Sud :( .

https://economedia.ro/centura-craiova-ministrul-transporturilor-intr-o-proportie-foarte-mare-probabil-vom-rezilia-contractul.html

bekxy

Între Jilava și Bragadiru senzația e în continuare de lucrări pregătitoare: scrijeleli din loc în loc, demolări din loc în loc, defrișări din loc în loc.

Singura chestie serioasă e la Jilava, unde au apărut carcasele coloanelor și au început forajele. Pe o singură parte, cu o singură foreză.

Sub pod la Măgurele se fac primii pași pentru o viitoare deviere, dar mai e mult până departe.

Nici o mișcare cu LEA.

scorillo

Azi scrijelea un excavator si pe bucata dintre A1 si Domnesti

adix

GIV

cand am vazut clipul de14 minute am zis ca s au apucat serios lucru. cand colo...

Claudiu T.

Si eu cand am vazut ca e mai lung video am zis ca e filmat tot santierul, pe toata lungimea. E bun si asta ca sa avem cu ce compara peste un an. Momentan ritmul e slabut. Poate din martie incep mai calumea.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

carutasul

Azi, deși lucrările sunt în același stadiu incipient (nici nu prea aveau cum altfel) pot să notez că pentru prima dată văd un excavator pe care scria Rizzani de Echer, nu Acvatot sau Vertatel. Altfel o să meargă treaba, ca în bancul cu albanezii, când o să le aducă pe toate trei :)

TibiV

Albanezii nu aveau decat doua...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

am mai pus unul de la mine să fie mai mult suspans :)

Liviu M

Ba i-ai triplat, ca era s-a imbolnavit pilotul...

oneLess

De unde trei că n-aveam decât unu la Craiova.  >:(

Sorinus

Rizzani acum fix asta tre sa faca, mai nimic. In momentul asta pe DNCB, pot doar incurca, pana se deschide A0S3. Apoi probabil se va repeta figura cu DN2-A2, dar n-o sa ne mai pese asa mult.

Ah, dar macar sa faca A1-Domnesti...de aia ne pasa.

carutasul

în principiu (după ce se mai usucă) cred că ar putea lucra la benzile noi de drum fără să încurce mai deloc actualul traseu. Între A1 și Bragadiru nu au de făcut nimic altceva decât două benzi noi separate de cele vechi, nici o structură, poate vreun podeț dar independent de actualul amplasament. Ar încurca doar cu camioanele care ar mai aduce materiale, nesemnificativ. Bineînțeles, să nu se apuce de foraje la DN6 :) A1-Domnești da, sunt câțiva km, cred că pot termina o dată cu Aktor dacă bagă un subcontractor serios :)

danutzu_1069

Inca mai sunt de relocat utilități, in speța retele electrice.
Mai sunt de mutat garduri la unitati militare, de ex la Poligon, gard nou nu se vede...

Dar, ce este important, am vazut țăruși de delimitare.. ., deci, exista oameni in teren.