Autostrada A4 Constanța-Vama Veche

Started by Ionut, September 14, 2011, 10:35:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Ionut

Puteți să mă credeți pe cuvânt: DC89 este drum de pământ între nod Poiana și DN3C. În 2-3 puncte e foarte rau, cu cratere care trebuie abordate în viteza 1. Este impracticabil. In zona fermei dinspre DN3C are niște asfalt rupt.

Harry

Nu neaga nimeni, se vede si din filmare. Am totusi o curiozitate. Vor ramane parapetii aia care blocheaza accesul pe nod sau vor fi atat de inconstienti incat sa lase masinile sa intre. Ma gandesc ca dupa o ploaie se va umple autostrada de noroi de la masinile care vin de pe drumul de pamant.

Ionut

Asta este o intrebare buna. In mod normal, Comisia Europeana considera un proiect functional cand este inaugurat/deschis/operational. Daca ai nodul gata, dar e inchis, practic nu este operational/nu functioneaza. Iar asta e o problema. In situatia asta, chiar nu stiu cum se va interpreta. Observatia ta e corecta. Daca se deschide nodul, sigur unii localnici se vor incumeta sa intre/sa iasa. Macar cei care au acces la ferma aia sau strict in zona Palazu Mare.

Cristi N

Pana il transforma in DJ ar putea sa aibe o abordare romaneasca  - sa sparga resturile alea de asfalt si sa aduca niste basculate cu piatra pe care sa o compacteze. E genul de lucrare cu valoare foarte mica care ar putea fi facuta chiar si de o comuna.

Harry

Nu are cum sa il faca DJ (vorbesc strict de portiunea dintre bd Tomis si A4) cat timp exista puz pt bd. Amsterdam, la fel cum e puz pt bd. Alexandria, cele 2 fiind paralele. In ambele cazuri discutam de niste poteci de pamant, mai putin 400 de m din bd Alexandria care a fost amenajat de TOM (inclusiv pasajul subteran).

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

kitsune

Intrarea în complexul comercial Tom se face printr-un pasaj subteran ce trece pe sub DN2A (Bd. Tomis). Inițial au fost acolo mai multe soluții, semafor, etc. dar nu au fost bune, așa că a fost construit pasajul (cam când s-au deschis Selgros și Dedeman).
Cu ocazia aia a fost amenajată și bucata de drum care trece prin spatele Decatlon, aflu acum că îi spune Bd. Alexandria. E amenajată doar cât ține parcarea, în rest e câmp, nici măcar drum de pământ
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Ionut

Filmarea cu nodul Poiana a fost preluata de Hotnews si Digi24.

Harry

Deci trebuie sa multumim kaufland si impact pt o bucata din drumul catre nod, intre ele pamant.....penibila situatiie, ca sa nu zic cretina  :(

Ionut

Nu-mi dau seama asa din doua priviri. Drumul spre nodul Poiana este cel adiacent cladirilor inalte care se vor construi?

Harry

^^ Da e ala cu 4 benzi care se termina in camp...

voicul

E un inceput si asta, nu?
Poate pun banda 1 in prelungirea bandei 2 si ajung pana in A4  :lol:

Poate tocmai asta va fi presiune pe CJ sau cine are autoritate sa faca acel drum.

Harry

Dominik

Au montat un indicator rutier cu nodul Poiana la km 4+250.

You're in Steelers Country

vancouver

Ca sa stie lumea pe unde sa iasa daca vor sa ajunga la Mamaia  :lol:
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.