Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 15 Guests are viewing this topic.

handrei

Stim ca s-a discutat, aici insa era vorba de declaratia foarte recenta (acum cateva ore) a lui Grindeanu.
El a zis, citez
Quotecu ocazia semnării acestui contract toate loturile a(...) de pe Autostrada Transilvaniei vor intra în faza finală, în cea de execuție, și anume mă refer la loturile de la Nădășelu până la Nușfalău și totodată de la Suplaclu de Barcău până la Biharia

horatiu.cosma

Insist. E un anumit nivel de seriozitate pe forum cu privire la informațiile diseminate. In primul rand declarația lui Grindeanu e certata cu logica elementara. Cu ocazia semnării unui contract... avem un contract semnat. Nici pomeneală să rezulte vreo fază finală din această semnare (final e la parapeți, asfalt etc) și nici în vreo fază de execuție. Peste câteva luni urmează ordinul de începere pentru etapa de proiectare, care durează 1,5 ani. Abia apoi discutam de execuție. Si după încă vreo 5 ani vorbim de "faza finală" a proiectului. Aceeași "linie logica" inexistentă și între semnarea acestui contract și faza finală sau de execuție pe Chiribis - Biharia, unde și acolo va urma la un moment dat etapa de proiectare.

Ionut

Citez din clasici în viață.

"Luna viitoare e gata."
"50% e gata."
"Șantierul e la 80%." De vreo doi ani.

TibiV

Ar fi de ras daca n-ar fi de plans...  :((
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

M_Z

@horatiu.cosma de ce te mai miri de declaratiile lor? la centura comarnic parca au taiat panglica cand s-a dat AC pe cateva sute de metri  :lol:  :lol:

hai sa cerem seriozitate de la noi ca de la ei nu e cazul sa mai asteptam. trenul (sau mintea) lor a plecat de mult timp din gara

alexa_adrian2001

Tocmai am vazut un video de a lui @marinul pe youtube, Suplacu de Barcău - Chiribiș, primele grinzi montate, in care inca imi e greu sa cred.

E un miracol sa vezi ca dupa 20 de ani vine o alta firma - ia niste grinzi gata facute - le pune la locul lor, si arata bine, nu se rup in doua :))))))) multumim Marine, greu de crezut ca Erbasu chiar sunt pusi pe treaba. Pfu...ce usurare ca nu ii o alta licitatie, alta teapa. Doamne ajuta!

marinul

Da, moment istoric  :D

09.04.2025 primele grinzi montate de Erbasu pe Suplacu de Barcău Chiribiș si nu s-a rupt niciuna  :)

Sa punem si video

carutasul

^^ "un zid părăsit/și neisprăvit" . O să iasă frumos în final :)

voicul

Pamflet:
Nebunie curata:
Mai acum cateva pagini era discutia: de ce la 45% terminat nu este la 90%? Adica de ce nu se muta grinzile?
Daca nu puncteaza cineva: noroc cu discutia de pe forum ca le-am atras atentia de greseala fatala pe care au facut-o ... degeaba am discutat.

[Topicul e cu directie la nerabdarea majoritatii care nu intelege ca la 20% nu poti sa fi la 40% ca matematic nu se poate. Deci e general valabil pentru ... majoritatea
Si cine nu isi trateaza boala asta (a rabdarii si respectarii unor planuri cu pasi exacti si timpi "la vremea lor" are de suferit, nu aici pe forum, ci in viata de zi cu zi]

Radu_A

teoretic Erbasu nu are de ce sa se intinda aici mai mult de vara lui 2026...
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

TVlad

Cum, 20 de ani au stat grinzile depozitate acolo si nu si-au pierdut "mustatile"? Imi inchipui ca nu a stat nimeni sa le pazeasca.

reed

Cu tot respectul,însă Bihor nu e Ilfov

horatiu.cosma

Cam așa ceva. Și cei de la Erbasu erau destul de mirați de integritatea lor, mai ales că unii au lucrat și prin alte zone ale țării, unde li s-a furat și clanța de la ușa paznicului.

carutasul

mândria de ardelean iese la suprafață. Poate e din cauză că "județul Sălaj nu există" cum fac mișto cei de la TNR :)
În tot cazul e un mare plus, îi scutesc de o grămadă de bibileli...