News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

[B] Magistrala M6 1 Mai-Otopeni

Started by Ionut, October 03, 2011, 06:05:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

miahi

^ Si uite asa incepe.

Probabil o sa mai fie aceeasi situatie si pe rutier si feroviar in urmatoarea perioada, lucrari licitate si atribuite fara OIL din cauza lipsei de bani. Pacat ca s-a batut pasul pe loc atat timp si s-a pierdut "trenul" finantarilor neramburabile si a banilor "ieftini".

survola

Nu cred că s-a pierdut vreun tren, pånă la urmă banii pe transporturi au fost cheltuiți cumva.
Problema e că nu avem noi bani, ca țară, să mai facem și in plus.

GIV

https://www.economica.net/metroul-de-otopeni-au-ajuns-in-romania-cartitele-care-vor-sapa-sectiunea-1-mai-tokyo-foto_693410.html

Au apărut imagini cu sosirea în România a cârtițelor care vor fi folosite la construirea secțiunii 1 Mai - Tokyo a Magistralei 6 de metrou. Acestea au fost aduse pe bucăți cu vaporul la Constanța și urmează să ajungă la București.

carutasul

pe asta cred că nu o mai sfințește preafericitul ... :)

shift2rail

^^Stirea ar fi sunat mult mai bine reformulata " acestea [cartitzele] au fost aduse cu vaporul de la Cta la Buc".

danutzu_1069

Este mai puțin important cum este formulata știrea, ci faptul ca va începe.... balamucul în trafic pe traseu... Acolo unde vor fi stațiile..
Ca astea vor trebui făcute primele...

Xenos

Cel mai important ar fi să existe un grafic clar de execuție și de eliberare cel puțin parțială a amplasamentului după execuție în intersecție de la Mihalache/Chibrit/Grivița, punct critic. Să nu se stea cu anii cu organizare de șantier lăbărțată cum s-a stat în Dr. Taberei, mai ales la Moghioroș și la Favorit.
În al doilea rând, aceeași strategie expeditivă și respectuoasă cu traficul/pietonii și la celelalte stații care afectează fie și tangențial Bd. Expoziției, Piața Montreal și DN1. E prea mult cerut? Nu cred.

Sorinus

Cum am scris si pe topicul A13, Makyol si-a facut o baza frumusica pe soseaua Chitilei, aproape de Centura, cu estimez eu 25 utilaje. Cel mai probabil sunt pt M6, deci inceputul e iminent.

Ionut

Începutul e iminent? Unde, ce? M6?

lucian

Da,s a anuntat,cel mai probabil de la 1 noiembrie. Zona Baneasa incepe si ea sa devina un haos mai ales dupa treaba cu Podul Grant,pentru ca vor incepe lucrarile de modernizare si la linia 5. Se deschid tot mai multe santiere...

Ionut

Începutul este iminent de vreo 4-5 luni. :D
Lăsând asta la o parte, cu 25 de utilaje nu se face primăvară pe M6.1. Bine, se face, dar peste vreo 10 ani.

Iar pe M6.1 trebuie să vedem Alarko în primul rând, teoretic. Nu Makyol. Practic...

Sorinus

Daca Makyol are 25, Alsim, vioara 1, o avea mai multe. Mai ales dupa ce termina A0S2. Ma gandesc ca nu le-au adus sa le tina f mult degeaba, pana si terenul de sub ele costa, e in interiorul Bucurestiului.

dudley

Marti, 24 Oct, era o foreza inainte de podul de pe DN1 peste DNCB directia Otopeni, mai exact pe spatiul bretelei care da spre DNCB.
Mai exact, pe aici
https://www.google.ro/maps/@44.5316608,26.069531,3a,75y,222.39h,63.22t/data=!3m6!1e1!3m4!1ssxQT-_CX5FrGmqMbae2TBA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
Avea o foaie A3 lipita pe care scria ceva legat de Metrou Otopeni, dar a fost o surpriza si n-am apucat sa citesc prea mult sau sa fac o poza.

Cristi N

In weekend era o foreza care si-a facut de lucru intre BricoDepot Baneasa si pasajul rutier, probabil e aceiasi si se muta treptat spre Otopeni.

clf

E o foreza și pe partea cealaltă, in Otopeni, in apropiere de McDonalds.