[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

carutasul

grozave animațiile astea. Vede careva calea ferată? :) Pomi, pomi, pomi :)

carutasul

sincer pe mine m-ar interesa dacă e fezabil să se facă o supratraversare cât mai repede și să se mute traficul pe ea; părerea mea e că asta ar rezolva 90% din trafic și nu cred că exagerez dacă zic că ar putea fi gata prin primăvară dacă se lucrează normal. Dacă centura se "golește" pot și ei să își miște mașinile mai ușor după aia...

carutasul

spre exemplificare, pun aici un extract de la aceeași oră la podul de la Bragadiru (practic e din aceeași filmare ca mai sus)
.
E cam maximum-ul de coadă pe care îl stiu eu. Cum DN6 e un pic mai important decât cel de la Domnești, cred că nu ar fi nici atât...

guranflorin

In curand aniversam 1 an de la debutul largirii Prl Ghencea (17.09.2019). Bilantul este de 750 metri (probabil) largiti. Fara linia de tramvai sau pistele de biciclete. Oare cat o sa dureze largirea pe tot traseul 4,7 km?

panzer

Eu nu vad in randare noul terminal al PMB.

paullie

Trei poze proaspete de pe Prelungirea Ghencea de la Brasov catre Râul Doamnei. Tare greu se misca. Totusi au adus asfaltul la cota finala si au terminat si racordarile catre stradute. Mai putin una, Drumul Cooperativei daca am retinut bine.

carutasul

Ce am văzut azi din "goana căruței" ( start, mergi 2 m, stop :) )

Pare că lucrează destul de hotărât la devierea centurii, au pus pietriș cam pe toată porțiunea spre DN6 ( în cealaltă parte nu am avut cum să văd), foreza lucra ( pe la 16:30) și în general părea să fie o atmosferă destul de activă, camioane care descărcau, oameni...
Da, ar trebui să spăl parbrizul, cu soarele în față la orele serii se văd toate firele de praf...

medicul de garda

E bine ca s-au apucat, inseamna ca exista speranta pentru acest pasaj. Devierea DNCB este prima lucrare pe drumul critic, drumul existent impiedica executia a cam 1/3 din pilele pasajului! In plus, soseaua noua va avea 4 benzi, asa va fi mult mai mult spatiu pentru cei care fac stanga in intersectie, astfel incat circulatia sa fie ceva mai cursiva inca din primele faze ale santierului. Sa nu uitam ca inclusiv constructorul are nevoie de spatiu de manevra in serparia aia de intersectie...
Trust me, I'm an east-european doctor!

carutasul

sper că devierea centurii pe noul traseu se face pe traseul definitiv. Asta ar însemna că o să lucreze un pic mai mult (să o compacteze ca lumea) dar în final să nu se mai umble la ea. Oare cam cât ar putea dura? o lună, două? După asta măcar am putea avea niște bretele de accelerare pentru virajul la dreapta ceea ce ar mai micșora din încurcături...

Puffyk

FB Ionel Scriosteanu, azi....
"Am început realizarea bretelelor pentru devierea traficului pe Centură, pentru a se putea fora inclusiv în aliniamentul actual al centurii. S-a continuat cu devierea rețelelor de utilități (electrice, gaze, telefonie). Se lucrează la armarea fundațiilor pilelor de susținere.

TibiV

La 09,30 promisiuni, promisiuni...

Tablierele ridicate in decembrie ?!?!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

punktnet

Oricum la Domnesti clar se lucreaza bine fata de ce a fost. Sa nu fie de deochi
Just kidding.

Puffyk

Au dat drumul pe 4 benzi la intersecția cu strada Brașov.

cao_vali

Si au facut si un sens giratoriu la intersectia cu Raul Doamnei