[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

paullie

Poze proaspete cu minunea... la care mai este destul de lucru. Va rog sa scuzati calitatea. De la Râul Doamnei catre intersectia cu Brasov.

C0ndu

paullie

Pai nu este. Acum este unul temporar facut din "bidoane" rosii si albe. In prima poza am prins doar o bucata din el. Oricum proiectul ala o sa sufere modificari. In PUZ e alta configuratie, intersectia cu Brasov e cu pasaj, desi tramvaiele ramân la sol. Vezi pe topicul de Giurgiului/Luica. Si in situatia aceea nu mai vad rostul de cap de linie pt 41 si 47 la Ghencea. Intra, iese, facem un rahat ca la Sura mare.

minisoferul

Sensul giratoriu provizoriu are ca principal rol pentru intoarcerea autobuzului 185 parca, sa nu mai execute manevra de viraj la stanga direct ci dupa intoarcere.

Ionut

TibiV

Mizeria DNCB (in special la Domnesti) nici macar nu mai merita injurata.

Este un fel de "karma" a orasului asta...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

pasa_andrei

carutasul

ce bine că ai filmat, nu mai trec mâine pe acolo :)
Văd că devierea centurii se va termina la intersecție, cel puțin în faza asta, speram să mai meargă un pic ca să se mai facă loc...

Ionut

Cred ca am uitat sa pun muzica pe fundal. :bash:
Creier varza, nopti nedormite...

carutasul

Lasă muzica pentru când s-o deschide :) Văd că e ceva progres pe partea dreaptă când vii din București, parte pe care eu nu o văd din mașină, deja au ajuns la suprafață cu fundațiile... Sper să se miște măcar așa în continuare

Ionut

Mda e ceva "progres" fata de avans zero. Dar e mult până departe.

ionutb

"Lucrăm la Domnești! Într-o lună am realizat peste 10% din lucrare

Dacă e miercuri, suntem pe șantierul pasajului de la Domnești. Așa cum puteți vedea și dumneavoastră în fotografii, dar și live dacă treceți pe la Domnești, se lucrează! Se ridică pilon după pilon. Devierea rețelelor de utilități (electrice, gaze, telefonie) continuă. Se lucrează la armarea fundațiilor pilelor de susținere.

Când am redeschis șantierul de la Domnești, procentul de execuție a proiectului era sub 7%. Acum a ajuns la 17,6%. "

sursa : facebook.com/IrinelScriosteanu/posts/1288163154856900

carutasul

^
indiscutabil. Dar nu mă așteptam să fi terminat cu foreza acolo. Declarația lor, să termine cu elevațiile până la sfârșitul anului, pare fezabilă acum. Pe de altă parte, mă aștept ca Selina să termine dincolo înaintea lor :)

pasa_andrei

merg pe weekend sa filmez si eu. Se vede ca se misca fata de ultima filmare.

Duta C

Multumim Ionut.....a inceput sa se miste treaba si e de bine......traim fiecare procent cu sufletul la gura si bucurie :p ca avem mare nevoie de infrastructura!