[B] Pasajul Domnesti-Prelungirea Ghencea

Started by Ionut, August 19, 2015, 04:06:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paullie

Din santier 4 poze de azi dupa ploaie. Prima este din fosta organizare de santier. Cam incetinel dar se vad progrese. A doua imediat de dupa fosta organizare de santier, totul arata cam la fel pâna la intersectia cu Valea lui Mihai.

paullie

De la Valea lui Mihai pâna aproape de intersectia cu Brasov avem si asfalt. Iar in capat stie cineva ce vor sa faca?

Si inca o intrebare, pe sensul Brasov -> R Doamnei n-ar putea sa sape sa faca parcare cum a facut Negoita sub Decebal? Cred ca este o latime de 22-24 metri, copaci nu sunt, o fi asa greu?

Ionut

Azi, pasajul Domnesti. Dezolant, trist. Of, alt santier blestemat, alta rusine. Doar poze. Nici nu se merita sa te stresezi sa filmezi.

carutasul

Pozele sunt frumoase dar....   Am trecut și eu azi, pe la 16 și ceva nu era nici o mișcare. Totuși cred că au avansat cu canalizarea, părea că au astupat țevile, cel puțin ce săpaseră săptămâna trecută. Speram și eu la ceva lucru în paralel, dar realitatea e că până apare foreza nu avem despre ce vorbi...

medicul de garda

Bine, in apararea constructorului trebuie sa mentionez ca proiectul pasajului nici nu permite sa se miste foarte rapid. In momentul de fata ei nu pot lucra decat la pilele dinspre Domnesti, deoarece bretelele pe sensul opus sunt fix peste centura actuala. Straco trebuie sa realizeze relocarea drumului pe platforma finala 2x2 inainte de orice altceva. Idem si pentru drumul judetean, unde nici macar acum nu s-au apucat de demolari pe partea dinspre Bucuresti...

In momentul in care vedem lucrari la terasament pe centura, atunci o sa stim ca proiectul merge inainte. Si cum stim ca Straco nu face profit pe terasamente si e in groapa...  :(
Trust me, I'm an east-european doctor!

carutasul

înțeleg că nu face profit la Chețani din terasamente, dar și la Domnești? Au un proiectant care nu știe să numere basculantele sau de ce?

ciprebbe

Nu stiu proiectantul, dar am vazut azi omul "calare" pe un damb de pamant, in soare (33 grade) fara umbrela, stand pe un scaunel ( facut din lemnele stranse de pe santier) si cu un caiet in mana in care nota nr de inmatriculare ale masinilor ce treceau pe DN dinspre groapa de imprumut spre nodul Chetani. Poate ar trebui sa ajunga caietul respectiv la proiectant....
Si tot la "poate" ar trebui mutat Marcu si la Domnesti ca sa finalizeze amaratul asta de pasaj......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

paullie

Câteva fotografii de ieri seara de pe Prelungirea Ghencea. Prima este chiar de la intersectie cu Râul Doamnei.

Urmatoarele doua sunt de la intersectia cu Valea lui Mihai (Intrarea Ciclop) catre Râul Doamnei respectiv spre Brasov.

paullie

Si ultimele doua poze, prima din zona Lidl, cealalta aproape de capat la intersectia cu strada Brasov.

survola

Doar până la Râul Doamnei au lucrat câte ceva, nu?

reiny2000

Doar pana acolo au facut exproprieri, mai departe inca se lasa asteptat proiectul

Puffyk

Am trecut ieri...dezolant!
Daca spun o prostie, corectati-ma, dar chiar nu s-ar putea incropi un giratoriu din plastice cat sa se mai fluidizeze un pic miscarea?!?
Mai stie cineva, ceva?
Inainte mai crestea iarba, acum nici macar atat!

sm33

salut,
Astazi de dimineata am observat un utilaj de forat Zublin la pasaj. Se pot intampla minuni acolo????

acd22

Astazi a revenit foreza la Pasajul Domnesti

Duta C