[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 4 Guests are viewing this topic.

VladVulpe

Nu se poate cumva lua un punct de vedere oficial de la dl Drula pt acest sector? Eu in ultimul an am lansat zeci de petitii si intrebari..niciuna nu a primit raspuns

Eurocopter

Tirrena Scavi asteapta actualizarea proiectarii pe DN2-A2. Fiind un contract FIDIC Rosu, CNAIR trebuie sa ii puna la dispozitie proiectant pentru că proiectul vechi a devenit inaplicabil. Si ghiciti ce? Contractul cu Consitrans pentru proiectarea acestui tronson a expirat in 2019. Se pare ca au ajuns la un acord cu Consitrans recent si vor incepe sa actualizeze proiectul, iar TS sa inceapa din primavara sa atace noi sectiuni.

rhemaxos

Mda...

Și după ce va fi pus la dispoziție proiectul revizuit - ghiciți ce...? Vor apărea articole de deviz noi pentru care TS va cere prețuri noi... iar Consultantul le va calcula pe baza ratelor din contract, iar TS va replica că articolele respective nu sunt executate în condiții similare cu articolele existente după care Durata d Execuție inițială va expira iar TS va cere actualizarea cu rata inflației pentru lucrările executate în afara acesteia. etc.etc.

De câte ori s-a vzionat filmul de mai sus prin companii - și tot degeaba. Iar problema nu e că TS va lua ceva bani în plus - ci riscul major ca tot proiectul să sară în aer pe motiv că nimeni nu avea curajul să ia măsurile care se impun în timp util.

pasa_andrei

Videoclip nou de la Mogosoaia! Relocarea drumului spre poligon este finalizata.

Pasajul Mogoșoaia / DNCB - 06.02.2021

Enjoy!

udar

Vineri dimineata cand am trecut pe langa pasajul Mogosoaia pe langa acea deviere o banda era deja inchisa si se freza asfaltul cea de langa viitoarea rampa....

panzer

Tare curios as fi daca Strabag ar da publicitatii si studiile de trafic de care vb dl in film.

punktnet

Au apărut utilaje între dn2 și dn3 pe prima zonă dublată. Am numărat mai multe decât în poză.
Just kidding.

pasa_andrei

Si inca unde la mine cu o portiune din DN2-A2, acolo e posibil sa filmezi din drona.

Jenanta prestatia celor de la Tirrena pana acum pe aceasta lucrare.

Enjoy!

rocklee

multumesc ....pasa-andrei pentru filmare ... :D

raspunsul de ce nu munceste TIRENA SCAVI ....il da EUROCOPTER cateva posturi mai  sus ...pe aceasta pagina ... :)

paullie

Dupa Orastie - Sibiu, nodul Boita, cocoasa Focsani, acum DN2-A2. Din nesfârsita saga "Bruce Lee (Consitrans + CNAIR) loveste din nou"

VladVulpe

Stimate domnule Vulpe Vlad,

Ca urmare a solicitării  dumneavoastră privind sectorul de drum DN CB, sector DN2-A2, vă comunicăm următoarele:

Referitor la sectorul de drum DN CB, sector DN2-A2, Antreprenorul a redus activitatea în şantier, vă informăm că pe durata perioadei de iarnă, respectiv între 01 decembrie – 15 martie a fiecărui an, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare privind executarea lucrărilor în sezonul de iarnă, lucrările programate a se executa în perioada noiembrie - martie trebuie executate pe sectoare de lungime redusă, de preferinţă în afara părţii carosabile, prevăzându-se măsuri de intervenţie promptă pentru asigurarea condiţiilor optime de siguranţă rutieră,în cazul înrăutăţirii conditiilor meteo.

Astfel că, pe perioada sezonului de iarnă, Antreprenorul nu mai execută lucrări care să afecteze în orice masură partea carosabilă.
De asemenea, Antreprenorul are obligaţia de a asigura o semnalizare corespunzatoare conformă cu avizul prealabil din partea administratorului drumului şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Totodată, acesta are oligaţia de a închide orice lucrări care, prin execuţia acestora, ar conduce la existenţa în zona şantierului a unor diferenţe de nivel dintre carosabilul existent şi lucrările adiacente acestuia pentru a nu periclita siguranţa desfăşurării traficului în zona şantierului şi pentru a nu împiedica executarea lucrărilor de deszăpezire în situaţia în care se impune executarea acestor lucrări. 

De asemenea, vă informăm că termenul estimativ de finalizare este trimestrul IV 2022.

Cu stima,
CNAIR SA

razvan96

Alocare bugetara Largire DNCB Sud (insemnand A1-DN5, pasaj Oltenita, pasaj Berceni): 91,078 milioane RON
Alocare bugetara Domnesti 68,59 milioane RON.

al bundy

Quote from: punktnet on February 08, 2021, 05:46:06 PM
Au apărut utilaje între dn2 și dn3 pe prima zonă dublată. Am numărat mai multe decât în poză.

Cu acestea au decopertat si asfaltat ambele rampe ale pasajului de peste calea ferata de la Pantelimon, de langa unitatea militara.
DAr ca la noi, nu au resit sa faca o trecere lina de la rampa la pod.