[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

JohannDB

Remarcabila ....... DNCB, în ziua de marți, 19.01.2021.... la POPEȘTI-LEORDENI, orele 15:00 - 15:40

Powered by API/PUM imgur uploader

JohannDB

Tot remarcabila ....... DNCB, în ziua de marți, 19.01.2021...., tot la POPEȘTI-LEORDENI, în intervalul 15:00 - 15:40

JohannDB

DNCB, la "BERCENI", în 19.01.2021 în intervalul 15:40 - 16:10    Cu răbdare și perseverență, ești obligat să te târâi, de la Popești-Leordeni, pâș-pâș spre ieșirea de la Jilava și dai de "Berceni"; altă distracție în a te strecura prin intersecție !!

JohannDB

Tot,... DNCB, la "BERCENI", în 19.01.2021 în intervalul 15:40 - 16:10 Continuarea trecerii prin furcile caudine.
    Pot spune că la intervalul  orar la care am traversat DNCB-ul de la A3 la DN5/Jilava, am fost un "băftos" pierzând "numai, aproape două ore"....... :whistling: :whistling: :whistling:
    La revenirea-n DNCB, pentru trecere-n sens invers, mai tîrziu, după ora 21:30, la zonele de lucru era liniște și-ntuneric !

punktnet

Opa. Avem perspective de asfalt nou la Berceni?
Pe partea cu Cernica nu ai trecut? Tot asa decopertat este?
Just kidding.

JohannDB

Am trecut și pe la "Cernica" (era doar în drumul meu), dar circul era mai mare și nu mi-am permis și fotografiatul, astfel că rămâne pentru proxima ocazie; n-or termina ei treaba până atunci...  :) :)

nitz

Cernica este tot decopertat - de la pilonii in constructie ai giratorului suspendat, pana la A2. Am trecut azi dimineata dar din pacate nu am facut poze.

Sorinus

La cum se misca lucrurile, e vreo sansa ca Tirenna sa nu mai vrea sa continue proiectul si sa mearga spre reziliere? Nici la Timisoara, nici la Craiova nu stau pe loc.

hefaistos

Nici o șansă. Se mișcă încet dar se mișcă.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

al3x

Scriosteanu pe facebook:

"𝟮𝟬𝟮𝟭, 𝗮𝗻𝘂𝗹 𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗼𝗺 𝗱𝗮 𝗶𝗻 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶𝗻𝘁𝗮 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀𝗼𝗮𝗶𝗮

⚠️ Acum se lucrează la armarea și cofrarea suprastructurilor culeei și pilei spre Otopeni.

⚠️ Au fost realizate toate radierele și fundațiile zidurilor de sprijin spre Otopeni. Continuă armarea, cofrarea și turnarea acestora.

⚠️ A fost asfaltată breteaua spre Chitila, pe partea dreaptă. Și continuă realizarea zidului de protecție a poligonului de tragere în zona bretelei spre Chitila.

𝗔𝘀𝗮 𝗰𝘂𝗺 𝗮𝗺 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗶𝘀, 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀𝗼𝗮𝗶𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗲𝗶𝗮 𝗶𝗻𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗲𝗻 (𝗰𝘂 𝗮𝗽𝗿𝗼𝘅𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃 10 luni)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1399070887099459&id=469766630029894

survola

Mă bucur că avem continuitate și rezultate la acest nivel in MTI.

pasa_andrei

Situatia la zi la Mogosoaia. Ieri am mers si am filmat reluarea lucrarilor. Ca deobicei max 10 muncitori in santier. Am filmat o parte din santier avand in vedere viteza vantului peste limitele dronei. Termenul contractual este Aprilie 2022 ( oricum exagerat de mult pentru un amarat de pasaj ). Nu m-as lauda daca il termina in Septembrie 2021.

Enjoy!

RaduG

Mobilizare serioasă vom putea vedea pe șantiere din Martie încolo. Nici un antreprenor nu-și permite să plătească salarii și să nu se poată lucra din cauza condițiilor meteo. Așa că se păstrează un nucleu pe șantier (de obicei oamenii pe care nu-ți permiți să-i pierzi) pe care îi folosești la ce îți permite vremea: armări, cofrări, terasamente, etc.

pasa_andrei

Pe acest santier nu a fost niciodata o moblizare serioasa demna de numele afisat pe stalpii centrali. Nici acum in iarna dar nici vara trecuta.

NGC

Sa trecem aici noul proiect de HG pentru exproprieri suplimentare pentru DNCB Sud.

http://mt.gov.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare/3274-hg28012021dpsmpppp

28.01.2021: "Proiectul de HOTĂRÂRE DE GUVERN privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Lărgire la 4 benzi – Centura Bucureşti Sud între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520)""