[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

voicul

Pai se cam grabesc sa mearga pe A3.  8)

Bravo lor si +1 pentru filmare.

udar

alext

Duminica (21.02 ac), pe DNCB, in zona Berceni, erau doi piloni infasurati in folie neagra.
Ziceai ca sunt doua cadouri...
:)

shogom

La Mogosoaia era prezent un "elefant". Cred ca se pregateau pentru turnarea coroanei randului de piloni dinspre Otopeni. Pasul urmator ar fi sa puna grinzile pe ultimele doua deschideri.

pasa_andrei

Hello,

Videoclip de la pasaj Oltenita .

S au demolat multe lucruri fata de ultima vizita.

Enjoy!

pasa_andrei

Hello,

Lucrarile continua la Domnesti. Asteptam acele grinzi promise si devierea pe mijloc pentru continuarea lucrarilor.

Enjoy!

udar

hefaistos

Incepe sa arate a ceva.
De mult mi-am pus intrebarea: de ce nu se amenajeaza intersectiile la nivel de pe NDCB ca sensuri giratorii? Ma rog, e tardiv in 18 luni ar trebui sa dispara toate intersectiile la nivel aglomerate, prin finalizarea pasajelor. 
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

TVlad

Din cauza caii ferate. Cei care vin dinspre Bucuresti ar trebui sa opreasca pe linie ca sa cedeze trecerea.

Puffyk

I-am pus această întrebare domnului Scriosteanu și mi-a răspuns fix același lucru... din cauza căii ferate!

hefaistos

Pai il duci usor excentric astfel incat sa fie la 10 12 metrii de CF, iar scuza cu "sa nu opreasca pe linie..." PE BUNE!!! asta se intampla acum si se intampla cu coloane de masini de peste un km iar prioritatea e la mila lui dumnezeu si tupeul fiecaruia.
Evident, solutia corecta e cea a giratoriilor suspendate dar asta dureaza. Ma rog, chestia asta ma mananca de vreo 10 ani si am deschis-o acum cand in maxim 2 se va rezolva. Poate ca nici nu are rost sa o discutam ca solutie temporara pana la finalizarea pasajelor.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

TVlad

Acum cei care trec peste calea ferata au prioritate si teoretic nu ar trebui sa se acumuleze pe linie. Ca in practica se intimpla altfel e partea a doua. Si eu ma gindisem la rezolvarea asta cu giratoriu la sol dar intre timp mi-am dat seama ca nu ar fi fost bine. Traficul pe centura, cu prioritate in giratoriu, e mult mai mare si coada s-ar fi lungit mult inspre Bucuresti, peste linie.

v46is

Eu ma gandisem la o alta solutie:
2 semafoare cu 100m inainte de calea ferata pe drumul ce vine perpendicular pe calea ferata, unul dinspre Bucuresti si unul dinspre Domnesti. Restul semnalizari ramane la fel in intersectie.
Aceste 2 semafoare pun stop la masini de pe drumul perpendicular cu calea ferata , trec toate de intersectie si dupa centura ramane singura care trece traficul prin intersectie.
In momentul cand semafoarele se fac verzi masinile de acolo ajung in intersectie si trec avand prioritatea care o au si acum.

punktnet

Câteva poze din zona Cernica, au început timid să iasă cu structurile din pământ.
In rest nema, zero...
Just kidding.

rocklee

o filmare facuta cu drona ...pe 3 martie  :o...
sursa canalul de youtube ..pickwellAerialVideography... :-[

https://www.youtube.com/watch?v=vLre8pt9N8Q&ab_channel=PickwellAerialVideography