[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

carutasul

oricum nu am văzut acea lucrare între Bragadiru și A1. În schimb au pus niște jaloane în dreptul gardurilor celor două unități militare de pe traseu, poate le demolează în sfârșit.

TVlad

Nimic despre giratoriul nenorocit de la Hornbach; cind or avea de gind sa desfiinteze abominatia asta?
Nu e nici pe A1, nici pe centura dar e una din cele mai evidente mostre de incompetenta si nesimtire.

Era vorba ca interzic si virajul la stinga spre nord, spre Chiajna.

ionutb

Am trecut azi pe sectiunea dintre pasaj Domenesti si noul rond creat la parcarea de lunga durata si au inceput lucrul timid. Erau cateva utilaje/tractoare care curatau vegetatia/pomii  si intrasera chiar si in unitatea militara. Dinspre parcare incepuse un buldo-escavor sa racaie dar era destul de singuratic :)
Zilele trecute, cand am mai trecut am vazut topografi in teren pe aceasi sectiune..

Claudiu T.

Acu au motiv sa stea. E vreme rea. Ploua,creste pateul. Dupa atata munca si activitate e buna o vacanta si la ei.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

carutasul

confirm, de data asta decopertau (pe ploaie) deci putem zice că au început.