[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Plasarea pilelor pe partea cu CF trebuie sa respecte zona de protecție CF. Mai aproape de CF nu merge!!
Întrebarea este, de ce nu au făcut si peste CF, cu pile solide dincolo de CF, iar intre CF si DNCB puteau sa facă ceva pile mai subțiri, sau chiar ceva din structura metalica care sa permită poziționarea scării...

Fred

Dupa cum e pozitionat se poate muta DNCB cu 1-2 metri mai spre vest pentru a indulci sicana. Nu cred ca o sa ii duca capul sa o faca, dar macar exista posibilitatea pentru data stelara xxxx.yyy virgula 2.

Scopul podului e sa poata traversa in siguranta Yeti cand o sa vrea sa sara in fata trenului. Urmariti cu atentie momentul.

TibiV

Pasajele Berceni si Oltenitei filmate de la sol de BabaDog: Pasaje Berceni si Popesti Leordeni filmare GoPro de la Sol, Situaite lucrari 04.03.2023

Si o filmare aeriana de la @adix : Pasajul Berceni - DNCB. 03.03.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mirceaeliade

QuoteCNAIR pregătește o nouă reziliere a contractului pe segmentul A 1-Chitila pentru că ,,antreprenorul a abandonat șantierul". Cum a ajuns Primăria Sectorului 3 în contractul pentru modernizarea Centurii Capitalei
E zona DNCB paralela cu lotul 1 A0N care foarte probabil nu se va finisa prea curand.  Desi e macar largita zona, cand circuli pe acolo noaptea e dubios rau. Nu inteleg cum de s-a contestat rezilierea din 2019 daca acum dupa ce au castigat ni au miscat nici o lopata.  De ce nu au zis avocatii ca abandoneaza contestatia?
https://economedia.ro/centura-bucuresti-cnair-pregateste-o-noua-reziliere-a-contractului-pe-segmentul-a-1-chitila-pentru-ca-antreprenorul-a-abandonat-santierul-cum-a-ajuns-primaria-sectorului-3-in-contractul-pentru.html

Sorinus

E total de bezna mintii ce se petrece pe lotul asta din DNCB. Cred ca din toate proiectele din Romania, asta e cel mai tampit gestionat.

panzer

La concurenta cu Dn2-A2.  :p

Dn7-A1 macar Delta a facut lucrarea. De bine de rau exista largirea.

Intre Dn2-A2 am mai servit si gogoasa "proiectare inhouse CNADNR". Mai stiti? Cand angajau ei proiectanti?

TibiV

Un update de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Berceni-DNCB. 10.03.2023

Si o filmare GoPro de la sol cu DNCB sud  Jilava-Pantelimon de la BabaDog: DNCB Centura Bucuresti Jilava - Pentelimon. Situatie Extindere 2 Benzi 04.03.2023

panzer

Berceni de la Ionut Ivasca. Ca de obicei mai in detaliu, drona mai jos.
Ce mama naibi au raschetat betonul pana la armatura? Acum ce or sa faca? Hidroizoleaza peste armatura direct? Alta placa de beton nu pot sa mai puna asa subtire.

N-am vazut pana acum asemenea tampenii.

Later Edit: Explicatiile de la CNAIR pe site-ul Economedia

Quote"Intervenția pentru frezarea betonului a fost neprevăzută ca urmare a faptului că, în conformitate cu prevederile din proiect și conform tehnologiei de execuție, consumul contrasagetii a fost mai mic decât cel anticipat în breviarele de calcul. În urma turnării placii de suprabetonare, atât pentru inelul central cât și pentru rampele pasajului, s-au înregistrat consumuri diferite ale contrasagetilor decât cele preconizate prin calcul, rezultând astfel, cote ale plăcii de suprabetonare diferite față de prevederile proiectului, fiind necesară adaptarea liniei roșii în consecință. Situația neprevăzută a fost depistată ca urmare a măsurătorilor topografice efectuate de către antreprenor. În acest sens, antreprenorul a decis frezarea cimentului."

Nu inteleg terminologia. Pe limba pamanteaza: au turnat prea mult si acum au frezat. Dar intrebarea ramane: armatura nu va fi acoperita?

danutzu_1069

Nu, au turnat cat a zis proiectul , numai ca structura metalica a fost prea "tare" si nu s-a "lăsat " cat trebuie.
Sau explicat altfel, o structura metalica perfect orizontala, daca o încarci cu beton, ea se curbează un pic la mijloc. Ei, proiectanții anticipează curbura asta si structura inițială, nu este dreapta ci... curbata in sus, astfel ca atunci când o încarci devine orizontala (asta e o explicație... complet neacademica, scuze)

bekxy

Între Domnești și A1 n-a mai trecut nimeni recent? Bucățica aia ar trebui sa fie în execuție deja.
10 luni parcă, din decembrie, pentru 1 km de drum ș-o parcare.

carutasul

eu trec săptămânal (de când s-a deschis Domnești) dar aparent nu se întâmplă nimic prea demn de remarcat decât cel mult în zona parcării - sau poate nu mi-a sărit mie în ochi. Data viitoare iau cardul din mașină și ne uităm. Porțiunea aia de la ieșirea de pe A1 e cam dificilă și nici nu prea apuci să te uiți în lateral, că se vine pe trei benzi  :)

TibiV

O filmare "calda" de la sol cu Pasajul Oltenitei de la Ionut Ivasca.
Atentie dupa 05.30 la suruburile de fixare a parapetelor si a stalpilor de iluminat. Sunt si alte "dude"...

LE
Si o filmare aeriana din drona: Pasajul Oltenitei / Popesti-Leordeni / Itinera Spa. / Stadiul lucrarilor 10.03.2023

Sorinus

Pe DN2-A2 au asfaltat zonele cele mai nasoale, au asternut asfalt pe suprafete intinse , mai ales dupa DN2, dar si in zona nodului DN3, podurile peste M800 si M801. Nu-ti mai rupi masina. Evident, nu sunt marcaje.

carutasul

până la urmă tronsonul ăsta nu era reziliat? Sau e vorba de ce s-a lucrat până atunci?

cosminn

Grindă și Scriosteanu au declarat în toamnă că se va rezilia dar oficial nu am văzut nimic publicat. Am văzut si eu că au asfaltat dar la zona de giratoriu suspendat de mai bine de un an e activitate doar în zona de pază.