[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

panzer

Ma gandeam sa ma uit in urma sa vad cum au izolat "cercul". Dar mi-am dat seama ca astia sunt atat de prastie incat nu merita efortul.
Si oricum nu mai intereseaza pe nimeni. Nu se mai discuta nimic pe aici.

Poate in viitor Ionut Ivasca face un video mai de detaliu.

survola

Par a fi robleme cu betonul acela, poate o fi fost turnat la temperaturi negative și lăsat neprotejat.

danutzu_1069

Astia vor sa ia un lot de autostrada???
Ar trebui sa ia certificat negativ pentru lucrarea asta!!
- supra betonare dubioasa
- teren de fundare insuficient "studiat"

nea beni, lasa-ne!!

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Oltenitei / Popesti-Leordeni / Itinera Spa. / Stadiul lucrarilor 02.03.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

sarbu

La pasaj la berceni daca erau probleme cu betonul spargeau tot plotul turnat, vazand freza presupun doar ca au turnat prea sus. Iar cu terenul de fundare nu vad cum ai putea sa sari peste niste piloti, cred ca au mers la risc , daca tine rampa bine, daca nu demolam sau au zis ca na doar nu ne pune sa demolam pentru un pic de procent sub compactare si au dat bataie inainte.....Gandire din asta am intalnit doar la firme mici.

TibiV

@adix ,
te-ai suparat pe noi?
De ce nu iti mai postezi filmarile?

In filmarea de pe 03.03.2023 se vad progrese fata de filmarea lui Ionut Ivasca din ziua precedenta...

panda_no 5

Aseara tarziu am avut drum pe CB.
Am constatat pentru a nu stiu cata oara ca de pomana sunt stilpi de iluminat pe CB ( si nu numai ).
Pe hobanatul de peste calea ferata de langa DN1 iluminat nefunctional ( foarte rar am vazut sa functioneze )
Tot nodul dintre CB ( inclusiv bretelele si pasajul de peste CB ) si A3 nefunctional .
De fapt daca stau sa ma gandesc nu cred ca l-am vazut vreodata functional.

Unde ar trebui anuntat? La CNAIR, La drumuri ....
Cei de la intretinere dorm in papuci.....

Multumesc

AlexxC

De 10x mai grav este ca pe unele treceri de pietoni de pe centura nu functioneaza iluminarea care are si un rol de presemnalizare.
Faptul ca unele sunt inca iluminate iti creeaza asteptarea ca si urmatoarele vor fi la fel si astfel esti luat prin surprindere.

Cristi N

@panda_no 5 la brigada rutiera si la CNAIR - DRDP Bucuresti

Andrei I

panda no 5, am vazut si eu, am scris pe pagina de fb a d-lui Scriosteanu de mai multe ori si nu a fost nici o reactie. Nu cred ca preocupa pe cineva. :(

panzer

Hai ca ne-a ajutat Ionut Ivasca inca odata.

Priviti si va minunati, culmea CNAIR-ului. Pentru ce au ingustat ei o banda. As fi ras, daca nu este de-a dreptul de plans.

TibiV

"Monumentul prostiei" merita sa aiba propria sa filmare...

AndreiB

E la gabarit de electrificare CF? Ochiometric nu pare.

Hef

Dacă faci o monitorizare o luna de zile nu cred ca vor traversa 3 oameni pe acolo. Eu nu mă prind ce e partea cu CF. Va fi o halta, o stație pentru trenul metropolitan acolo?
De ce nu au reușit sa o centreze pe DNCB? Se vede ca pe stânga este loc rămas pana la piciorul podului și în stânga a ieșit în drum.

Bine ca nu l-au făcut în lung.

miahi

^ Daca tin bine minte, pasarela este construita pentru o statie de autobuz. Sper ca exista, macar in plan, si faza 2 a constructiei peste CF...