[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Dezamăgitor gestionata lucrarea. Eu am pierdut pe acolo 15 minute astăzi. Dacă trec zilnic 100000 de oameni înseamnă 25000 de ore pierdute, adică aproximativ 3 ani. ÎN FIECARE ZI!.
E și greșeală CNAIR, pentru lucrarea asta ar fi trebuit sa impună termen de execuție 3 maxim 6 luni. De la prima sapatura pana la deschidere.
În ritmul asta vom "muri încet" pana la sfârșitul verii pentru ca nici la zidurile de sprijin la rampe nu par a se grăbi.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

pasa_andrei

Videoclip nou de astazi de la Mogosoaia. Ritmul asa cum suntem obisnuiti.

Enjoy!

adiarc

lasa grinzile la dospit?cat le trebuie sa le armeze/suprabetoneze?

Cred ca managerul de santier aici,e frate sau acelasi cu cel care a fost la Tg.Mures la primul lot construit de Strabag.....varza gestionarea
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

theodor1998

Stie cineva cat mai dureaza bataia asta de joc de la Mogosoaia?

pasa_andrei

Eu zic ca minim septembrie 2021. 0 sanse mai devreme la cum se misca in momentul asta si in ultimele 3 luni.

theodor1998

Si asa se facea putin pe centura pentru cei care veneau dinspre A1 si Dn 7 spre otopeni, respectiv a2. Mai rapid ajungi prin Bucuresti

shogom

Trec aproape zilnic prin zona. Nu cred ca am vazut vreodata mai mult de 10 muncitori in teren. Inteleg ca beneficiarul a dat o in bara cu termenul acordat dar parca si constructorul vrea sa si umple cosul cu bile negre.

Skynick

Eu cred ca Mogosoaia mai are patru luni de munca in mod normal:
- final de martie se urca si celelalte grinzi
- final de aprilie se betoneaza si se fac umpluturile
- final de mai se asfalteaza si se da in circulatie traversarea pe sus
- inca o luna - doua pentru realizarea bretelelor si a detaliilor.

voicul

Deci prin toamana sunt sanse mari sa fie finalizat.  :lol:

Era o vorba ca vor sa termine cu 10 luni inainte de finalul contractului (nu stiu cand e termenul).

Ionut

La Mogosoaia au primit extensie de timp pana in martie 2022. Cel putin asta era termenul contractual pentru finalizare prin decembrie/ianuarie.

pasa_andrei

Nou video de la Berceni.

Enjoy!

RaduG

Dragosdimitrescu

De ce nu se lucreaza la Mogosoaia intr-o zi de marti 9.03.2021 la ora 16?

paulmare

^ fata de filmarea lui Andrei, ieri se apucasera de zidul spre Concelex (cladirea galbena), deocamdata frezasera asfaltul si a ramas o singura banda pe sens, circulatia - horror
La fel de anemic, cu o mana de oameni lucreaza, nu e vorba de organizare ci de nealocare de resurse pentru lucrarea asta

Goldmund

Mersi pt. filmarea cu Pasajul Berceni!
Ce observ este lipsa a trei politisti in acel haos, politisti ce ar putea dirija circulatia macar in timpul zilei(zi-lumina) si tot ar fi ceva fluiditate, dar asa este clar ca o casa parasita, ca o stana fara stapan...