[B] DNCB Centura Bucuresti

Started by Ionut, September 23, 2011, 09:28:38 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Goldmund

Si am observat ca existenta unui pasaj nu imbunatateste prea mult situatia, de ex. Pasajul Alexandriei peste DNCB, de ex. cum este rezolvata directia dinspre Bucuresti spre DNCB sens A1/Otopeni - o lasa asa?!?

carutasul

e exagerat spus că nu îmbunătățește prea mult. Se poate și mai bine, dar eu nu am întâlnit niciodată coadă mai mare de 5 minute la intersecția asta. La Berceni drumul e mai puțin circulat, deci  câștigul va fi major. Însă e drept că se poate și mai bine. La Bragadiru era vorba că o să facă și breteaua cealaltă, e drept că tot rămân unele direcții nerezolvate . Pe direcția Otopeni te duci la Domnești prin oraș când o fi gata :)

Raducu Popa

shogom

La Mogosoaia lucra un buldozer, in zona rampei Chitila. Acolo n ar trebui turnati mai intai pereti de sprijin cu H max la nivelul culeei?
Au decofrat si coroana pilonilor dinspre Otopeni, au cale libera la asezat grinzi.

Skynick

Comunicat CNAIR

QuoteÎncep lucrări de montare grinzi la Pasajul Mogoșoaia!

În perioada 16.03 – 19.03.2021, în intervalul orar 22:00 – 05:00, se vor efectua operațiuni de montare grinzi la Pasajul Mogoșoaia pe Centura București, peste DN 1A.

Pentru desfășurarea acestor lucrări în condiții de siguranță, traficul rutier va fi blocat pe durate succesive de maxim 30 de minute, pe o porțiune din sensul giratoriu. Circulația rutieră, în zona lucrărilor, va fi dirijată cu piloți de trafic echipați corespunzător.

carutasul

de acum trebuie să facă devierea, numai că plouă și iar plouă.... :)

pasa_andrei

Ultimul clip inainte de montarea celor 30 de grinzi ramase.

Enjoy!

voicul

pasa_andrei

Acum trebuie sa fie sus.

As vrea sa prind si eu ridicarea de grinzi in una din seri dar ei incep aia la ora 22..

paulmare

Mai sunt 3 sau 4 grinzi la prima deschidere, macaraua era pregătită pe la 18, incredibil ce repede am trecut prin șantier astazi

pasa_andrei

Videoclip de astazi - 50 de grinzi ridicate. Inca 10 ramase pentru diseara si gata. Unda verde pentru Strabag

Enjoy!

PS: Puteau sa se apuce de betoant structura pe primele 2 tronsoane.

PSS: Pana in septembrie nu cred ca avem sanse la ritmul asta de lucru sa-l vedem gata de trafic.

adiarc

am impresia ca nu vor nici cum sa aloce mai multe echipe acestui proiect...probabil gata o etapa si cu aceasi echipa trec la urmatoarea...incet si incetisor...

pe mine m-ar preocupa si imaginea companiei strabag ( cu s mic ) , care acum este la minim
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Sorinus

Cu toate astea, fata de tot ce a fost pana acum pe DNCB, se misca absolut decent. Si firmele mari cauta sa isi maximizează profitul. Mai ales că au câștigat cu prețul cel mai mic.