Oil Terminal - Iulius Redevelopment

Started by Harry, September 01, 2023, 02:40:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kitsune

Să punem o poză să se înțeleagă zona. Apropo, markerul cu steluță portocaliu l-am pus cam pe unde va ajunge tunelul CF după prelungire (vezi discuția de la tuneluri feroviare, Tunelul Palas).
Zona pe care a concesionat-o Iulius este Oil Terminal Nord, cam pe unde am dat eu cu galben peste.

Powered by API/PUM imgur uploader

Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Harry

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu
    (autoritatea competentă pentru protecţia mediului)

APM CONSTANTA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: EXECUTARE FORAJE DE CERCETARE HIDROGEOLOGICA PENTRU MONITORIZAREA VARIATIEI NIVELULUI HIDROSTATIC SI A CALITATII APEI SUBTERANE, propus a fi amplasat în județul Constanța, mun. Constanta, str. Caraiman nr. 2, Incinta  Oil Terminal S.A., Depozit Nord, lot 1/2/2, titular IULIUS REAL ESTATE S.R.L. reprezentata prin BOGDAN MIHAILA.

kitsune

AM pentru foraje. Că pentru restul... Din ce am mai auzit, vor decoperta cca 2 m de sol (în adâncime) care trebuie neutralizat/decontaminat.
Și cum am mai spus, se studiau vreo 5 căi de acces. Asta înseamnă pasaje peste/sub CF sigur, că altfel singurul acces e pe la Cora butelii

Harry

In anii '60 cand s-a facut Gara s-a propus de catre arhitectii locali prelungirea Republicii (Ferdinand) pe sub gara catre depozitul de petrol. A fost respins de catre organele de la Bucuresti. Poate se va face acum.

kitsune

Ești incorigibil de visător și încrezător în capacitatea birocraților noștri locali. Noi nu suntem în stare să facem un pasaj decent la Cora sau la A. Vlaicu cu Tomis și tu vrei pasaj pe sub gară?
Ce-i drept, avem un oraș fragmentat de calea ferată, ar trebui gândite soluții unitare, nu doar punctuale. Dar mi-e teamă că o să ne alegem cu cele din urmă.

Mascarpone

@kitsune probabil se gandea la pasajul iulius town din timisoara, care a fost construit tot din bani privati

kitsune

Da, or fi banii privați, dar birocrația oamenilor din birouri este de stat.