[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ionut

Uitasem de M5. Deci saptamana viitoare se deschide, nu? :troll:

carutasul

se deschid uşile. Dacă funcţionează :)

survola

Uite că se circulă și între Tudor Vladimirescu și Parc. Sâc!, vorba tovarășei  :D

GDPR

Daca nu intelegeti ce se intampla la minutul 3.30-3.34 al celui de-al treilea filmulet, va explic eu:

carutasul

Păi nici noi nu credem că se deschide poimâine, dar e foarte bine că au o soluţie provizorie ca să facă probele, nu? Aşa se pot face şi probele în paralel, cu unele pauze tehnologice pentru când se termină ventilaţia respectivă. Sau aşa înţeleg eu...

survola

Are si Vitalie un filmuleț, unde se văd și alte stații, pe contul lui de facebook:
https://www.facebook.com/cojocarivitalie/videos/10158560930414533/

GDPR

^Asa ar fi normal. Dar tare mi-e teama ca vor sa faca "by-pass" la CV si sa forteze inaugurarea, pe principiul "multi vad, putini cunosc". Nu de alta, dar in 2016 au incercat sa inaugureze M4 fara ca sistemul de detectie si alarmare la incediu sa fie functional. Noroc cu ISU, ca i-au oprit si tot asa ar trebui sa faca si acum daca vor sa forteze, intrucat CV are rol de desfumare a tunelului in caz de incendiu.

carutasul

problema ar fi că dacă ar face deschiderea înainte  după aia probabil ar fi dificil să mai lucreze la ventilaţie, că nu ar mai avea acces decât noaptea, dacă ar cere reînchiderea pentru două săptâmâni de pildă cred că s-ar lăsa cu revolte, nici nu vreau să mă gândesc :) Aşa, că fac probele e ok, dă bine şi la public, se pot poza cu ziariştii, e optimist, pot face şi ziua porţilor deschise să se obişnuiască drumeţii-taberezi cu metroul...dar deschidere sper că nu :)

v.ghiorghica

minisoferul

Am vazut pe un grup de feroviari pe Fb cum ca ar fi aparut ceva informatii despre o vizita a ministrului transporturilor astazi pe M5.

Goldmund

Am vazut filmarile noi cu ramele de metrou prin tuneluri si statii(la "Romancierilor" m-am emotionat precum in 1979 cu doua zile inainte de inaugurarea metroului, cand am vazut prima statie de metrou din Bucuresti, intrasem la "Eroilor"). Inca de atunci(1979) am visat si o magistrala care sa ma duca la prietenii mei din Drumul Taberei....

E incredibil cat am asteptat, dar pana la urma mi s-a realizat acest vis...("Parc Drumul Taberei" mi se pare o statie chiar reusita(cromatica, desen...)

GDPR

pest1969

Inteleg ca face o calatorie cap-coada cu presa. Se intalnesc la Raul Doamnei si au conferinta de presa la Eroilor.
Pe lange faptul ca avem un ochi critic pentru Orban, Bode sau alti politicieni care au legatura co domeniul, nu putem sa nu remarcam faptul ca cei 2 au deblocat situatia de pe M5 relativ repede dupa preluarea mandatului.

GDPR

Pentru a fi "deblocat", proiectul ar fi trebuit sa fie mai intai "blocat", ceea ce nu a fost cazul, indiferent de cat de prost ministru a fost Cuc.

pest1969

Sa intelegem ca Astaldi ar fi lucrat cu aceeasi tragere de inima daca nu s-ar fi decis plata acelei datorii decisa prin justitie?
Nu era blocat dar se termina in fiecare an prin decembrie, iar pe 1 ian se reseta la urmatorul decembrie.