[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

subway

E placare uscata, patronii dorelului sa faca bine sa-i cumpere un flex nou, o rigla si un tibisir :)
Altfel e pacat de materialul consumat...

GDPR

Macar un disc de flex nou. Si ar face bine sa nu mai bea spirt Mona si sa treaca pe Unirea.  :lol:

sab

@adrian rosca
Asa cum n-a mai iesit a treia scara din proiect, nici cota castravetelui se pare ca nu a iesit cum trebuia, ca urmare a rezultat "straiful" de la final, pe care, ca sa atraga atentia asupra unei lucrari deosebite, l-au facut si de alta culoare. Poate au ramas niste resturi de la "PFL"-ul dintre scari... :o
Nu mai zic de acoperirea lipsa de la "coada", probabil sa iasa efectul de sera. Asta mi se pare foarte ciudat, sper sa nu ramana asa... https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=234&t=2173&start=1106#p358193

GDPR

Imi scapase poza asta. Castravete cu gaura, cool! Daca au nevoie de ea, obligatoriu trebuie grila, nu poate fi lasata asa.

Goldmund

Daca scarile rulante sunt mai lungi, normal ar fi existenta unei a treia scara rulanta(pentru metenanta/defect)Loc exista!
"Castravetele" are desigur si "un cap", eu zic ca o critica constructiva se face doar atunci cand totul e finisat, cand este gata...

oc7avian

Poze & descriere preluate de pe SSC

corespondenta cu Eroilor 2 in dreptul accesului vechi dinspre spital, aparent se pun usi de ALA

Pasajul spre accesul nou dinspre spital

sab

De ce ai pune astfel de porti care blocheaza accesul catre statia E2 si pasajul de corespondenta ? Nu am mai vazut sa fie folosite in ultima perioada la metrou....
Din cauza ca statia E2 este "nesigura" ?

oc7avian

Intuiesc că E1 este considerat ALA, deci trebuie separat de zona unde avem luminatoare. E2 are ALA proprie în zona sudică (cu accesul diagonal peste intersecție față de "castravete")

ALA = apărare locala antiaeriana (pun definiția pentru că iar am uitat de unde vine abrevierea

sab

Exact la asta ma gandeam si eu. Din cauza luminatoarelor, statia E2 nu poate fi considerata una sigura, cu toate ca este una de adancimea Unirii 2, de ex.

AndreiB

Mai e nevoie de ALA? Cate alte tari practica obiceiul la constructii noi azi?

voicul

Ai zice ca nu, ca atacurile sunt mai punctuale si mai cu virusi.  :D

Totusi daca tot faci ceva, faci cu cap, ca nu se stie niciodata cum va fi. Mie mi se pare normala sa fie o solutie ca asta, mai ales ca nu costa nimic (raportat la toata valoare contractului).

carutasul

sunt punctuale dacă te atacă americanii :) Dacă dă un cutremur sau te atacă... sri-lankezii (n-am găsit altă rimă) s-ar putea să nu fie la fel de punctuale ...

subway

Ai suficient spatiu de adapostire in statia existenta...
Faptul ca cea noua nu e conformata ca adapost nu inseamna ca e nesigura.

Mak110

O intrebare..E2 e la acelasi nivel ca adancime cu E1?Dar Unirii 1 cu 2 sau PV1 cu PV2? Scuze daca e tampita intrebarea!

subway

Ca regula generala statia mai noua e cu un nivel mai adanca.