News:

.

Main Menu

Cum ajung din A în B?

Started by dr4qul4, August 11, 2014, 01:57:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

trifuhoria

Sebes Jupiter 6:30 cu 4 opriri de cate 5-10 min(alimentat sau nevoile copiilor) traseu ales evident VO si prin Bucuresti. De pe A1 pana pe A2 exact 28 min, duminica. E simplu, desi nu cunosc Bucurestiul, mergi tot inainte pana la palatul cotroceni, apoi dreapta pe langa dambovita, in centru, unde nu se mai vede dambovita ai indicatoare si 4-5 benzi pe sens, stai pe mijloc tot timpul, si apoi pe langa dambovita (pe pardea dreapta a raului) pana langa A2, unde va trebui sa faci stanga si la 400 m ai autostrada in dreapta. Pe valea oltului duminica nu circula camioane, doar cele cu transporturi speciale, am avut zone de 130 km/ora fara trafic pe nici un sens.

Jupiter Sebes 7:30, acelasi traseu dar am trecut Bucurestiul vinerea la 12. In loc de 28 min am facut 50. Pe VO mergi cu tarficul, viteza constanta 70 km/h

Concediu placut si drum bun!!!

stangabriel

Intreb aici, poate imi raspunzi pe drumuri nationale.

Se mai lucra pe valea Oltului la largire/consolidare? Multumesc.

AkaManah

Va multumesc pentru sfaturi. Sunteti buni la casa omului! Am ales sa merg: AB-Sibiu-Valea Oltului- Pitesti-traversarea Bucurestiului (o sa fie pe la 2 noaptea) si A2. Cred ca bucurestenii se amuza copios cand citesc despre groaza unora de a intra in capitala cu masina. Acum doi ani ar reusit performanta de a intra de pe A2, la ora 15, prin Bucuresti. Nu am vazut nici un indicator dar, un sofer amabil, la un semafor, mi-a explicat pe unde sa merg. Am pierdut 2 ore numai la traversare si am ajuns destul de tarziu acasa, undeva spre ora 1.
Multumesc inca o data!

trifuhoria

In 5 iulie, la dus, duminica, se lucra timid, pe cand la intoarcere, in 10 iul traficul era deja deviat pe noua bucata asfaltata, si lucrau la consolidarea dealului, in zonele unde va fi 2+2.
Intregul santier e in judetul Sibiu. Nu e mult (+-15 km) dar va conta sigur la timpul total.

horatiu.cosma

trifuhoria

Sunt zone unde spatiul permite 2+2. Probabil distante destul de scurte. Restul vor fi 2+1, alternativ. Din pacate am sters pozele dar sunt sigur ca la cat de aglomerat e, putem avea fotografii de la alti colegi.

florin74

Sunt unele zone unde pare sa fie 2+2. Este la iesire din Lazaret spre Sibiu. Portiunea asta era deja asfaltata aseară. Din păcate erau întreruperi de 10-20 de m in care se lucra la zidul de protectie. Sunt curios cum o sa dea drumul la circulatie.

Time-and-Space

Recomandari de traseu pentru Timisoara-->> Garana va rog. Mi s-a recomandat pe Lugoj-Soceni "ca e mai frumos ." ?? apoi nu stiu daca sa merg via resita sau via tarnova (de la soceni ?)

pasadia

Soceni - Tarnova vad ca e un drum comunal neasfaltat care arata asa. Deci cred ca e clar ca prin Resita e mai bine.

MNU

Nu inteleg de ce ai cauta alta ruta decat cea prin Voiteni-Resita. Ce sa cauti la Lugoj? Ca sa "iei pulsul" aglomeratiei si radarele de pe DN6? Doar daca mergi prin Buzias as intelege oarecum.

Time-and-Space

merci!  soceni tarnova am vizualizat si eu, banuiesc ca e uscat in anotimpu asta.

pe lugoj/ soceni argumentul colegului era drumul/peisajul superior dp dumnealui de vedere subiectiv + de motociclist.

aglomeratie va fi pe ambele rute cred si resita si lugoj.

voi merge clasic cred cel putin la dus, inca o data multumesc.

Pelbartus

Iti recomand 100% Timisoara-Buzias-Lugoj-Caransebes-Slatina Timis-Brebu Nou-Garana, din postura unuia ce face drumul Timisoara-Garana foarte des.

Ca si avantaje ar fi: drum de calitate mai buna, peisaj frumos, timp mai scurt, scapi de traversarea Bocsei si Resitei, etc.

MNU

Sunt de acord cu toate punctele mai putin partea cu "timp mai scurt".

LE: Uitasem de modernizarea drumului prin Brebu. Nu l-am parcurs dupa modernizare. S-ar putea sa ai dreptate. :)

spy_flo

Va salut cu respect. Am de parcurs la noapte drumul Cluj-Napoca---->Buzău.cu marfă, autoutilitara 3,5t,ce îmi recomandați intre DN10 și ocolul pe la Ploiești? Eu aș înclina spre ruta Ploiești (drum pe care îl cunosc, mai puțin bucata Ploiești -Buzău)

horatiu.cosma

Salut, am fost miercuri de la cluj la buzau(mures-sighisoara-brasov-buzau) cu masina mica. Am luat-o pe DN10, am vazut si TIR-uri de 10t+ si mergeau foarte bine. Drumul e ok, cam de verde, si galben in zonele cu serpentine. Eu as alege si in cazul tau aceeasi varianta, e mai scurta decat cea prin ploiesti si calitatea asfaltului e comparabila. Daca ajungi pe centura Brasov, eventual poti face niste poze de pe lotul 2. Drum bun.