News:

.

Main Menu

Cum ajung din A în B?

Started by dr4qul4, August 11, 2014, 01:57:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cristi N

Drumul e mult mai bun decat in trecut. Pe portiunea Brezoi - Voineasa (si imediat dupa) in zonele cu abrupt mai sunt pietre cazute pe carosabil. De la Voineasa spre vechea statiune Vidra mai sunt unele zone denivelate dar nimic de speriat.

Legat de cazare sunt doar cateva care sunt (cat de cat) pe malul lacului:
- Vidruta - imediat dupa intersectia cu drumul spre statiunea abandonata Vidra;
- Cabana Vidruta a Romsilva asta e pe drumul spre statiunea abandonata chiar pe malul lacului dar nu stiu cum se inchiriaza, cred ca trebuie sa suni la Romsilva Valcea;
- Vidra Parc - pe stanga cu cateva sute de metri inainte de a ajunge la partie dinspre Voineasa;
- Transalpina Lac - la cativa km dupa partie spre Obarsia Lotrului, am stat de vreo 2 ori aici, conditiile au fost foarte bune;
- Hanul Haiducilor - recomandat de BIGRED1984, este chiar in zona Obarsie, prin spatele hanului trece Lotrul, nu am stat niciodata la el dar am mancat de mai multe ori la restaurant.

Daca vrei mai multe variante, acces la un magazin, farmacie, etc as sugera sa iei cazare in Voineasa, sunt o multime de pensiuni pe turistinfo. Eu ma duc iarna de iarna la ski si prefer Voineasa pentru ca nu trebuie sa rezerv cu mult timp inainte.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)