[BN] Centura Beclean

Started by razvan96, January 16, 2021, 01:42:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

klax187

Nu cred ca se grabeste nimeni aici.
Anul viitor sunt alegeri locale.

#numazic

AlexC

^
Nu știu ce sa zic... daca cresc mobilizarea s-ar putea pe final de decembrie...altfel la anu'... ca e an electoral
Oricum mai filmez și o sa vedeți progresul

mateisn

Termenul inițial știu că era decembrie 2023. A fost prelungit după ce au căzut grinzile astă vară?

gicu

Tehnic se poate termina în două luni. Dar la cum s-a lucrati aici nu m-ar mira sa avem aceleași discuții și toamna viitoare.

ijwtsh

Nu inteleg la ce te referi cu 'acele discutii'. Daca te uiti la un video cum arata dupa furtuna care a dat jos grinzile, mie mi se pare ca au avansat chiar bine.

Takacs

Quote from: gsimon on October 19, 2023, 10:58:53 AME fezabila darea in folosinta in acest an?
Cum s-a mai zis și înaintea mea se poate termina lucrarea în decembrie dar nu se va întămpla probabil.
La unul din cele două sensuri giratorii nici nu s-au apucat, la cel spre Bistrița.

Anul viitor fiind an electoral nu cred că o să rateze primarul Moldovan ca să nu dea în circulație centura deodată cu semafoarele care de trei ani de zile sunt montate dar nefolosite din ceva "motiv" de avizare.

Foarte bună fimarea @Uledu și benefică nefiind filmări de vreo cinci luni de prin zonă.

ovicor

Azi se lucra la conexiunea centurii cu DN17. Terasamente, borduri aferente giratoriului.

ronaldo99

Buna vestea, inseamna ca ne cresc sperantele sa fie dat in trafic anul asta? Speram sa mai tina si vremea cu ei

AlexC

Centura Beclean
Filmat astazi, 06.11.2023
Evolutia fata de precedenta filmare...Surprize, suprize!
Sper sa va placa!!!

gicu

Problema acestei centuri este că mută traficul pe un drum (DN17D), care are probleme de structură permanente, de ani buni, probleme care nu au fost remediate, ci doar cârpite. Un exmplu este ăsta.

Este nevoie de lucrări de sprijinire înspre Someș, pentru că râul sapă permanent fundația drumului. Cei de la DRDP s-au mulțumit cu cârpeli o dată la câțiva ani. Cred că e doar o chestiune de timp după ce se deschide centura până se închide tronsonul respectiv sau se va circula alternativ pe o bandă.

Lucrările de consolidare ar fi mult mai ușor de făcut acum, fără trafic semnificativ.

ronaldo99

Multumim AlexC pentru filmare. tine-i din scurt:) poate evitam de Craciun sa tranzitam Becleanul. frumos cu luminite dar mai apreciat de vazut de dincolo de Somes  :)

ronaldo99

De dimineata desi ploua schitau ceva la structurile/sensul giratoriu dinspre DN17(fara poze). In schimb coloana se intindea cat Becleanul pe ambele sensuri. speram ca nu mai dureaza mult...

bacovia

Dupa deschidere se va surpa DN 17D. Deja a luat-o la vale in cateva puncte.

Xander

Bun, si in cazul asta nu e util sa dea drumul la drumul de legatura peste Somes? Daca trebuie intervenit pe DN17D, muti traficul de pe DN17D pe DN17 prin Beclean pana la remediere.
Nu o sa fie placut, dar macar ai alternativa si o perspectiva ca se va circula decent la un moment dat.

gicu

Soluția deșteaptă ar fi fost să refacă acum și DN17D, cât timp nu e trafic pe el.