[BN] Centura Beclean

Started by razvan96, January 16, 2021, 01:42:42 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bacovia

Exact. Trebuia deja consolidat DN 17D.

ronaldo99

Ca trebuiau facute lucrari de reabilitare pe DN17D pana acum cred ca suntem toti de acord. sa muti ulterior tot traficul de pe el prin Beclean ca sa-l reabilitezi cred ca nu ar fi deloc ok. lucrat alternativ pe cate un sens eventual.. 

mateisn

Se circulă deja prin giratoriul de pe DN17. Azi dimineață era echipă care pregăteau marcajele.
Având în vedere că lucrează și duminică dimineață pe grade cu minus, tind să cred că vor să inaugureze până de sărbători.

ronaldo99

Da, ieri se statea la paleta minute bune si erau cozi mari pe ambele sensuri pe DN17. circula un zvon prin Beclean ca ar putea inaugura chiar inainte de 1 dec. sa speram ca nu e hazardat

ovicor

Potrivit timponline.ro, care citeaza pe senatorul Denes (fratele primarului oras Beclean), centura e gata si va fi data in circulatie in cursul acestei saptamani!

ronaldo99

https://fb.watch/oDakA2aC8M/
Potrivit postarii pe FB a primarului se da in folosinta de 1 decembrie
Avem ceva utilizatori de drona in zona? ar fi interesant de facut o comparatie intre traficul din oras acum si dupa deschidere

AlexC

Salutare,
Filmat astazi 29.11.2023

Apropo de aglomeratia cronica din Beclean de pana acum: astazi am fost pana la Alba, sa verific daca e totul pregatit pt parada  :D. Am facut o gramada de km astazi si doar in Beclean, care era blocat pe la ora 17, am stat vreo 10 minute in aglomeratie.

Puteam sa ridic drona din masina on the go si sa filmez tot orasul blocat. Era rosu pe Waze! M-a prins noaptea cu filmarea!

Vlad94

S-a deschis centura? Sunt curios cum se circulă acum prin Beclean.

ronaldo99

https://timponline.ro/de-azi-noapte-se-circula-pe-varianta-de-ocolire-a-orasului-beclean/
S-ar fi deschis conform informatilor din articol. legat de trafic poate ne spune cine a trecut azi dar luni in jur de 8.00 ar fi un reper interesant

ovicor

Am trecut si eu pe centura Beclean la cateva ore de la deschidere. Concluzia mea, precum si a altora, e ca nu va trece mult si Becleanul, in loc sa fie degrevat de parte din trafic, va trebui sa preia si traficul de pe relatia DN17D ce trecea, anterior deschiderii, prin Beclenut! Drumul acolo nu va rezista mult si va trebui consolidat si, foarte probabil, latit! Solutia decenta e sa lasi constructorului posibilitatea de-a nu lucra sub trafic, pentru eficienta, rapiditate, calitate!

survola

Încă nu apare pe Google Maps dar se vede din trafic unde sunt giratoriile pe care le unește.