Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 5 Guests are viewing this topic.

radupe

Ieri seara la ora 21:00 se lucra la terasament supratraversare DN1.

raulbogdan23

Obiectiv: Drum Expres DEx 4 Legãtura A3 - DN 1 loc. Tureni | filmare completa
Data filmare: 28.11.2024
Constructor: DIMEX 2000 - Con-A - Autotehnorom

Enjoy!

ncb

Drum Express DEx4 | Autostrada A3 - DN1 Tureni | Filmare din drona | Progres 72% | 28.11.2024

SergiuPnt

AlexC

xghost

Doar de curiozitate, aceste procente de progres pe ce baza sunt afisate? Progresul pe harta API, de exemplu, nu are update oficial din data de 1 Oct (cand era de 62%).

andreita

sunt luate din diferite declaratii ale oficialilor, ultima data parca era 72%. Deci acuma e trecut de 75 cred

xghost

Inteleg. Si harta API ia ceva comunicate anume ca si baza pt updates? Pana acuma m-am bazat pe valorile de acolo pt referinta... :)

andreita

harta API cred ca le ia de pe cestrin

cosminnus

Da, harta API e populata cu procentele de pe harta CESTRIN, insa nu s-a mai ocupat nimeni sa le porteze. O sa incerc zilele astea sa-mi fac timp sa le pun.

AlexC

florin74

Ieri dimineata tocmai ajunsesera in santier cel putin 4 grinzi.(se vedeau pe trialere)
Dupa amiaza se vedea asfalt in zona supratraversarii, in partea dinspre Turda. Se lucra bine in zona supratraversarii DN, cat si pe breteaua spre Cluj.
Au inceput sa sape chiar langa gardul VLG

ddfab

^nu ai ceva informatii din interior? au intentia de a muta traficul DN1 pe noul pod, anul acesta? sau nu se grabesc?

alexV

bdragos2

DRDP Cluj: "Imagini de pe șantierul Drumului Expres – drum de legătură pentru asigurarea conexiunii dintre A3 și DN1 (în dreptul localității Tureni)
Lucrări în execuție:
▶lucrări de terasamente (săpătură, umplutură cu material granular, balast armat, strat de anrobat);
▶lucrări de consolidare (forare piloți, forare și tensionare ancore, armare și betonare capitel);
▶realizare drenuri longitudinale sub șanț, casiuri, gabioane Valea Negroteasa;
▶structuri: 4, 6 (armare placă, montare consolă trotuar, montare predale, turnare beton placă suprabetonare, armare antretoază);
▶montare rețea ITS;
▶punct de sprijin: lucrări la clădirea operațională, padoc și depozitul de sare.
Antreprenorul este mobilizat în șantier cu 400 de muncitori și 200 de utilaje.
Stadiu fizic: 77%
Antreprenor: Asocierea DIMEX 2000 COMPANY SRL (Lider) – AUTOTEHNOROM SRL – OPR ASFALT SRL – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS SA – CON-A OPERATIONS SRL"

Hai ca reusesc sa atinga cele 80 de procente pana la final de an. Mult a fost, putin a mai ramas

trifrazvan1977

Nu stiu ce sa zic, de cate ori ma uit pe filmari imi spun mult a fost mult a ramas...