Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 14 Guests are viewing this topic.

caveman

Deci ministrul Grindeanu când afirmă că statul a plătit tot ce era de platit, și că nu e problema la stat, spune că s-a platit doar cei 11% apoi 27% ce au fost bugetați? :shootme:
In Olanda un pasaj sub autostrada se construieste intr-un weekend. Noua cat ne-ar lua si cat ar costa?

raulbogdan23

Au facturat ceva aici pe DEx4? Eu nu am gasit facturi in ROGOP si am cautat din 2022 pana in prezent. Poate n-am inteles eu bine filtrele respective.

raulbogdan23

Ce e drept pot sa confirm ca in santier nu am mai vazut utilaje inscriptionate cu Autotehnorom.

Azi 18.11.2024, ceata, frig.

- au mai asternut balast si solutie bitumoasa pe breteaua DEx4-Cluj
- au inceput sa decofreze banchetele la viaductul Paraul Racilor, dar timid de tot
- avem a 3-a deschidere suprabetonata la viaductul Paraul Racilor
- se lucra intens la supratraversarea drumului agricol (viaduct 2 deschideri, curand vor incepe si aici sa toarne beton)
- in deal la DC85 ancore si forare piloti (mai au vreo 25-30 de metri de piloti)
- au mai pus ceva balast si solutie bitumoasa in continuare spre A3.
- se mai lucra la bretele ce dau in A3

Timid de tot azi, vreme neprietenoasa. Dupa vreo 3 ore in santier a iesit soarele, banuiesc ca la ora aceasta e ceata iar.

26ld

@raulbogdan23 Era în rogop dar la drdp Cluj o factură acum ceva timp. Poate sunt acolo și restul, nu am cum sa mă uit momentan

Nelu

Sunt facturi incepand cu data de 09.02.2024 in valoare de 88285924,85 dar nu apare nici o plata

raulbogdan23

My bad, corect. Am cautat la CNAIR Central nu pe Cluj.

Multumesc @26ld si @Nelu

alexV

Nu mai e Autotehnorom pe proiect, nici OPR Asfalt. Au ramas Dimex si Cona.

E bine ca au ramas macar ei, si tin la calitate.
Totodata e un reality-check pentru viitor. Ma refer la centura Cluj unde Dimex et Co. au unica oferta, si unde problema cash-flow-ului e un risc semnificativ.

SergiuSerj

Ieri pe intuneric in jurul orei 18:00 se lucra la lumina refectoarelor in mai multe puncte. Ce am putut vedea din DN Turda-Cluj.

qionescu1

Quote from: TibiV on November 17, 2024, 05:07:04 PMMai frate, dar la pasajul DC85 nu era mai simplu/ieftin un cut&cover in locul acelei mega-constructii?!...

Nu trebuie sa te concentrezi pe ceva ce nu mai poti schimba ca sa nu traiesti in trecut. Gata cu critica. Asta e mesajul cel mai apreciat pe aici. Raman la afirmatiile mele legate de aprecieri. Invers proportionale cu calitatea.

In acelasi spirit nu stiu de ce se lupta API de atatia ani pt 2+1 pe DN2. Nu ar fi mai bine sa se concentreze pe viitor adica pe A7 ca sa nu isi mai risipeasca energiile inutil?

Pasaj peste Valea Racilor imens, pasaj peste DC85 la fel, si bretele foarte lungi. Structurile par supradimensionate.

Un singur km in plus la respectiv bretea, la o MZA de 20k/zi (17k avea in 2015), poate insemna 20 000 de km parcursi zilnic suplimentar. Si fiecare Km parcurs are un cost compus din combustibil, uzura pneuri, motor, piese etc. Plus amortizarea lor. Plus ceva si mai important un cost in timp. A se calcula grosier doar combustibilul anual consumat la acest kilometru, apoi vedem daca meritau sau nu alte solutii sau daca dam foc la diplome sau nu.       

raulbogdan23

Quote from: qionescu1 on November 19, 2024, 11:13:50 AMIn acelasi spirit nu stiu de ce se lupta API de atatia ani pt 2+1 pe DN2. Nu ar fi mai bine sa se concentreze pe viitor adica pe A7 ca sa nu isi mai risipeasca energiile inutil?

In continuare trebuie luptat si modificat DN2 la 2+1 mai ales dupa deschiderea A7 sau transformat in 1+1 fara acostamentele respective.

raulbogdan23

Obiectiv: Drum Expres DEx 4 Legãtura A3 - DN 1 loc. Tureni | filmare completa
Data filmare: 19.11.2024
Constructor: DIMEX 2000 - Con-A - Autotehnorom

Enjoy!

ncb

Multumim pentru filmare, @raulbogdan23  :cheers:

@alexV , in filmarea lui @raulbogdan23 , la 00:22 apare o basculanta cu inscriptiile "Autothenorom"

raulbogdan23

Am sustinut si eu ca nu i-am mai vazut in santier, dar asta cred ca e uitata sau is parcate toate undeva in baza. Vedem la urmatoarea filmare.

TibiV

Undeva pe forum (dar nu mai gasesc unde...) aparea informatia ca Autotehnorom nu mai lucreaza, dar a lasat niste utilaje pe santier pe care le inchiriaza celor de la DIMEX sau Con-A...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Skynick

CNAIR - Compania Nationala de Mutat Dealuri