Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 3 Guests are viewing this topic.

raulbogdan23

Update de ieri

- se lucreaza la rampele pasajului DN1, se lucra si la placile de racordare
- la viaductul Paraul Racilor toate pilele au primit banchetele, unele erau cofrate deja
- surpriza, intre viaduct si subtraversarea drumului comunal a aparut o zona cu balast si emulsie
- la subtraversarea DC85
  - pila stanga pregatita pentru turnarea betonului la bancheta
  - pila dreapta se decofra pila
  - se turna culeea dreapta
- au continuat cu terasamentul de la subtraversarea DC85 spre primul podet agricol

O sa vina si filmarea azi/maine.

raulbogdan23

Obiectiv: Drum Expres DEx 4 Legãtura A3 - DN 1 loc. Tureni | filmare completa
Data filmare: 07.11.2024
Constructor: DIMEX 2000 - Con-A - Autotehnorom

Enjoy!

Ora 10:00

bdragos2

Captura de la dl Baltaretu. Se pare ca au avansat la viaductul de la Valea Racilor unde s-a turnat prima deschidere si ultimele banchete de cuzineti

Powered by API/PUM imgur uploader

caveman

Min. transporturilor a făcut o conferință din șantier. Se discuta mai mult offtopic, dar relevant aici e estimarea de Mai-Iunie 2025, progres 72-73%, arata cu degetul spre Transelectrica pt amânare, discuția că Dimex nu-și plătește subcontractorii, ministrul susține că plățile statului sunt la zi.

In Olanda un pasaj sub autostrada se construieste intr-un weekend. Noua cat ne-ar lua si cat ar costa?

raulbogdan23

Update de azi 15.11.2024

Ceata, burnita, 0 grade C

- subtraversare DN1
   - rampele au fost aduse la cota, se mai lucreaza inca la unele zone ce necesita umplutura
   - rampa dinspre Cluj a primit niste balast si emulsie
   - nu imi dau seama de pe filmare daca au hidroizolat 1 sens sau e asa din cauza conditiilor meteo
- au asternut balast si emulsie pe breteaua A3 -> DEx4 -> Cluj
- au fost turnate toate banchetele la Paraul Racilor; azi se suprabetona a doua deschidere, in continuarea la poza pusa de @bdragos2
- au avansat si la subtraversarea drumului comunal
- pregatesc pentru betonare urmatoarea supratraversare la drum agricol
- sus la DC85 o ceata de puteai sa o tai cu cutitul; inca nu pare sa fii turnat bancheta de la pila de pe stanga; au inceput sa realizeze schelele pentru a lucra la bancheta de pe dreapta
- inspre A3 ceata, drona a refuzat sa zboare

O sa vad daca merita sa procesez filmarea sau daca o sa vin doar cu poze.

PaulS

@raulbogdan23 eu zic ca poti sa urci linistit filmarea. Prin comparatie sunt unii care urca filmarile cu un singur pod dupa 4-5 zile. Eu zic ca e de apreciat orice efort.