Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 69 Guests are viewing this topic.

Ionut

Prietenul uita ca ungurii au Mako legat DEJA de Budapesta. Noi mai avem vreo 2 ani pana legam Pecica de Bucuresti, fara sa luam in considerare Pitesti-Sibiu. Oricum, e o discutie inepta. Doar declaratii electorale and shit. Va rog nu puneti la suflet. Sa ne focalizam pe Saliste-Cunta... poate mai vedem poze pana vineri, sunt suuuuper curios cum decurg ultimele zile de lucrari. Sunt la fel de curios sa vad daca vor deschide cu restrictii...

sebba

ma omori impaciuitorule!
cum dracu sa nu punem la suflet cand trebuia deja sa circulam pe Nadlac-Sibiu fara sa ne scoboram de pe autostrada?
si noi ce avem? mai nimic! salivam la niste poze cu constructii ce par sa nu se mai termine!

da, ma ambalez, poate degeaba.... :(
Sailing away! S/Y Haimana

dorum

...si eu m-am ambalat cand am vazut postul lui  erw78ar, dar ce rost are sa ma exteriozez? pot schimba mentalitatea asta de toata jena a unora? No chance!!!

adiarc

aseara , cand am trecut prin zona , era noapte demult ( undeva aproape de ora 22 ) ...se asfalta in draci in zona celor 2 podete ...desi afara erau 3 grade....la limita celor minim 5 , care sa permita o compactare adecvata...poate maine , poimaine ajung pe zi  :)
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

rocklee

Quote from: sebba on November 11, 2014, 07:06:32 PM
ma omori impaciuitorule!
cum dracu sa nu punem la suflet cand trebuia deja sa circulam pe Nadlac-Sibiu fara sa ne scoboram de pe autostrada?
si noi ce avem? mai nimic! salivam la niste poze cu constructii ce par sa nu se mai termine!

da, ma ambalez, poate degeaba.... :(
daca gata acestia cu constructia la ce ne mai uitam ...inchide IONUT  site-ul..si atunci ce mai facem :)

sebba

fac pariu ca daca maine ar fi gata toate autostrazile necesare traficul pe acest forum ar ajunge la sub 5% fata de ce e acum
spune-mi ca esti p-aci din alte cauze ;)
Sailing away! S/Y Haimana

rocklee

adiarc

la cat avem de construit , acest forum are si el de lucru pana la constructia in serie a unui Logan care merge pe autostrazi , dar si zboara la nevoie
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

MihaiTL

Ionut

Ca sa fie clar: pe A1 anul acesta doar Cunta-Saliste va fi deschis. Nadlac-Pecica are sanse infime. Restul nici nu intra in discutie. Orice alte declaratii, chiar din partea CNADNR, sunt doar declaratii de campanie. Pregatiti camerele pentru vineri, cu toate problemele va fi una din putinele zile din an cand ne vom bucura cu adevarat. Aduceti-va aminte ce CHIN incredibil a fost DN1/7 intre Sibiu si Sebes... cu dopuri imense, ingust, curbe in orb, TIR-uri cat cuprinde... de vineri vom merge civilizat si, cel mai important, IN SIGURANTA!

Merge sa bem o bere, un pahar de vin sau un shot de Jack. :cheers:

Redox

Putin off-topic: Merge cineva la inaugurare ?

Ionut

Nu este offtopic deloc. Si in 2013 (in decembrie) am organizat o intalnire pe autostrada. Va puteti organiza si de data asta. Faceti direct aici pe topic, "mai ontopic" decat atat ce sa fie? Mergeti si luati-l la intrebari pe Ponta. Aveti grija la SPP, am mai zis, data trecuta au fugit de noi ca niste fricosi. :) De data asta nu cred ca vor mai fugi, atunci nu erau alegeri peste 2 zile. Acum miza este foarte mare. Crash the party, if you can. Evident, pastrand decenta, as vrea sa NU va vad pe TV cu pancarte si scandand "Jos Ponta" and stuff. Putem avea un impact civilizat zic eu.

Singura parte proasta este ca vor sti de noi daca ne organizam pentru ca facem asta public si ne urmaresc forumul cu atentie.

adiarc

pt cei care se pricep mai bine la informatica , propun ca bannerul - VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI sa se transforme in VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITESTI PANA IN 2020

laszlo.robert

Cei 10 km Arad-nod Pecica ar fii mult mai utili circulatiei decit lot 1,ar putea fii tranzitata si de camioane,
In plus ce cistiga turismele pe autostrada lot 1 se pierde pe drumul de legatura spre Nadlac,cu consum mai mare.Unicul cistig este SIguranta.
Cit despre abordarea ,,Prietenului nostru"sa le aratam ungurilor,ca suntem mai harnici,este cum lovindute in picior cu toporul ,multumesti lui Dumnezeu ca ai uitat sa o ascuti inaite de a o folosii. autostrada Arad- Mako ,in 90% din cazuri ne este utila noua nu ungurilor.

dr4qul4

Daca apuca cineva sa-i adreseze vreo intrebare lui Ponta, eu propun 2:
1.  Are de gand sa foloseasca banii pe care UE ii va rambursa pentru lucrari deja efectuate ( pe exercitiul 2007-2013) pentru un lot nou de autostrada finantat de la buget?
2.  Cand il schimba pe Rus ?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist