Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 29 Guests are viewing this topic.

mns

Lasati ca poate intr-un viitor foarte indepartat, se va continua si ciotul acela inspre Oradea. :D

Ionut

Quote from: iuli on April 10, 2012, 11:31:37 AM
Singura problema care o vad eu la nod este cand vii dinspre Nadlac spre Timisoara si se ingusteaza de la 2 benzi la una si devine banda de accelerare.  :( In rest totul e OK. Eu as fi facut ca pe bypass dinspre Arad sa se faca o banda si dinspre Nadlac sa fie doua si apoi prima banda sa fie banda de accelerare si astfel raman 2.

Waaaaait a second. Aici ai dreptate, asa se vede din capturile puse de bogdymol. Totusi, la fata locului, mi se pare ca acea "bretea", de fapt autostrada A1 sensul Nadlac-Arad-Timisoara, este mai lata si se va "lipi" la bypass pe cel putin doua benzi! Ar fi nasol intr-adevar sa se ingusteze la o banda si apoi acea banda sa le lipeasca la bypass. Te rog sa ne lamuresti nenea_hartia, sa ne spui cum este pentru ca mie mi se pare lata acolo autostrada:

E bine ca va fi limita la 80 km/h in zona nodului. Oricum smecherii vor circula cu 200. :bash:

nenea_hartia

^ La faza PT s-a modificat. Vor fi două benzi lipite de bypass, apoi, după câteva sute de metri, va rămâne una singură, după aceea se va ajunge la profilul obişnuit de autostradă. Deci, pe vreo două sute de metri bypass-ul va avea 4 benzi+bandă de staţionare de urgenţă.

Ionut

Exact asta voiam sa aud, multumesc nenea_hartia! Excelent!!! Felicitarile mele pentru proiectantii Alpine (sau Porr?) care au creat o solutie foarte buna in conditiile date. Eu ma declar multumit de nod, chiar daca nu este el "perfect". :D

nenea_hartia

Quote from: Ionut on April 10, 2012, 03:52:50 PM
Exact asta voiam sa aud, multumesc nenea_hartia! Excelent!!! Felicitarile mele pentru proiectantii Alpine (sau Porr?) care au creat o solutie foarte buna in conditiile date.
E vorba de IPTANA, proiectantul celor de la Alpine.

Quote from: vchira on April 10, 2012, 03:56:09 PM
http://www.ziuadevest.ro/actualitate/29211-se-inchide-circulaia-pe-autostrada-din-zona-aradului.html
Informaţiile mele vorbesc de 18-24 aprilie, dar o să mă interesez.

petrarca

Traseul comun cum se va numi, A1 sau Arad Bypass?

valexandru

Quote from: petrarca on April 10, 2012, 04:06:14 PM

Probabil se va numi A1 Arad Bypass.
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

bogdymol

Quote from: petrarca on April 10, 2012, 04:06:14 PM

Pai A1 are traseul Timisoara - Centura Arad - Pecica - Nadlac. Intrebarea e cum se va numi bucatica aia din Arad bypass de la nodul spre Nadlac si pana la DN7... oare o sa-i dea nume DX (drum expres) pt viitorul DX spre Oradea?
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

valexandru

@bogdymol Dar nu poate sa-i dea numele DNCA (dupa modelul DNCB)?

bogdymol

DNCT, DNCDTS, DNCB etc. sunt o mare idiotenie. In mod normal ar trebui sa poarte numele DN-ului care trece pe acolo (de ex. pt Centura Timisoara: DN6, pt Arad-nord DN7 etc.).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

delacroix

Quote from: bogdymol on April 10, 2012, 04:26:23 PM
DNCT, DNCDTS, DNCB etc. sunt o mare idiotenie. In mod normal ar trebui sa poarte numele DN-ului care trece pe acolo (de ex. pt Centura Timisoara: DN6, pt Arad-nord DN7 etc.).
Eu propun DNH. La cate poze ne-a servit, merita.

valexandru

Quote from: delacroix on April 10, 2012, 04:39:03 PM
Quote from: bogdymol on April 10, 2012, 04:26:23 PM
Eu propun DNH. La cate poze ne-a servit, merita.
+1!

Ionut

@vchira: multumesc pentru articol si veste! Chiar ma intrebam cand vor inchide circulatia.
@nenea_hartia: IPTANA sunt de fapt cumparati de Alpine? Sau Alpine prefera sa lucreze cu ei? Asteptam poze cu instalarea grinzilor daca esti in zona! :D

Si eu votez pentru DNH, nenea_hartia merita! :lol: Acum serios, e posibil sa-i spuna "A1-Arad", asa cum sunt placute pe Sibiu bypass "A1-Sibiu". Iar restul bypass-ului chiar nu stiu cum se va numi, e o intrebare buna. Poate un alt DN de tipul DN7X sau primul DX (drum expres), daca se gandesc serios sa-l duca pana in Oradea.

Later edit: sau poate nu va fi drum expres, ci autostrada, continuarea spre nord a Coridorului "XI" Timisoara-Belgrad-Bari. Daca se aduce autostrada de la Belgrad pana la Timisoara n-ar fi asa o mare problema sa continue spre nord pana la Oradea... sau chiar Satu Mare/Baia Mare! Vise...

ciprebbe

Si eu votez pentru DNH, nenea_hartia merita!
+1
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe