Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 56 Guests are viewing this topic.

rocklee

bune sunt si alea....
:D

rocklee

poate fi amenajarea de santier ...a celor de la PORR BAU GMBH...Cei care au gistigat reabilitarea drumului...soimus - brad.... ;)

stefanhd

Quote from: nenea_hartia on June 09, 2013, 12:24:42 AM
Aveți idee cine ridică o stație de asfalt nou-nouță aici? Probabil că acela a câștigat Lotul 4 din Lugoj-Deva

Utilajele apartin celor de la Hidroconstructia si din cite am inteles vor lucra la reabilitare drumului Soimus Brad Virfurile

penad2007

rocklee

multumesc stefanhd :)...pentru precizare ....era prea frumos sa fie adevarat :( :D ..sa se fi samnat pentru loturile de autostrada

stangabriel

Sunt mult prea preocupati de noua constitutie si regionalizare. 

Multumim pentru poze si clarificari.

Amendament in constitutie: Drept la Autostrada pentru fiecare Regiune  O:-)

Nimic despre deblocarea fondurilor?

rocklee

pina nu deblocheaza fondurile ...nici no sa avem rezultatele concrete la licitati....
:o

Ionut

Intrebam si eu mai sus, nu ziceau ca au deblocat fondurile POS-T?! Stie cineva exact?

dorum

Am cautat pe CNSC.ro sa vad daca apare ceva...inca nu e nici o decizie legata de A1, lot 2/3/4 Lugoj-Deva...astept cu sufletu' la gura vreo informatie...sa vedem ce iasa... :)

rocklee

unu din motivele deblocari finatari post-t e privatizari cfr marfa pina atunci nema deblocare .... :)

user201

Poze noi de pe lotul Impregilo pe SCC se găsesc aici, aici și aici.

Pozele nu sunt cu celebrul viaduct ci din zona unui presupus nod în zona Apoldu de Jos, nodul părând că devine tot mai puțin o presupunere și tot mai mult o certitudine.

În rest, mersi de poze și informații. Lucrurile parcă prind contur tot mai mult atât la Sebeș cât și pe lotul Astaldi.

stefanhd

Quote from: dorum on June 09, 2013, 04:00:31 PM
Am cautat pe CNSC.ro sa vad daca apare ceva...inca nu e nici o decizie legata de A1, lot 2/3/4 Lugoj-Deva...astept cu sufletu' la gura vreo informatie...sa vedem ce iasa... :)
In data de 11.06 se implinesc 30 de zile de la depunerea primei contestatii.

Morosanu

Si cine a depus prima contestatie?
Politica distruge tot ce atinge.

MHN

Quote from: rocklee on June 09, 2013, 12:18:07 PM
poate fi amenajarea de santier ...a celor de la PORR BAU GMBH...Cei care au gistigat reabilitarea drumului...soimus - brad.... ;)

Quote from: rocklee on June 09, 2013, 12:19:58 PM
http://licitatiipublice.clubafaceri.ro/licitatie/reabilitare-dn-76-soimus--varfurile-km-0000--km-69350-221432.html
Din link-ul postat de catre tine reiese ca Porr Bau GmBH a castigat licitatia pentru lotul Brad - Ionesti.

PS: Daca nu pentru tine, macar pentru mine incearca sa folosesti butonul Modify. Promit ca dau o bere pentru efort, daca ne vom intalni vreodata :)