Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 67 Guests are viewing this topic.

Ionut

^

Lotul Impregilo septembrie 2014, aia da.

sebba

nu mai zic nimic de intarzieri ca m-a aflat toata lumea ca-s carcotas :D
dar nici nu ma las, ca azi am avut asa, o juma' de milisecunda, o senzatie de "ba! pe unde m-am bagat?!"

veneam eu linistit dinspre aeroportul Arad sa urc pe A1 spre Nadlac
toate bune si frumoase pana mi-a sarit in ochi indicatorul de aici

am luat linkul cumva mai de jos, mai dinspre giro, ca gugalu n-a prins pe ambele sensuri
dar se vede totusi destul de clar
insa mie nu-mi pare la locul lui acel indicator cu INTERZIS si OCOLIRE PRIN DREAPTA odata ce ERAM DEJA incadrat... si nu mai aveam unde sa ma mai duc...

plus pozitia lui care e prea mult in stanga, parerea mea... parca ar fi ptr englezi
mai degraba as astepta acolo un indicator care sa-mi semnalizeze circulatia in ambele sensuri

are logica ce zic sau doar in capul meu e asa? :D
Sailing away! S/Y Haimana

bogdymol

^ Eu folosesc zilnic nodul ala. Pentru mine marcajele si indicatoarele sunt foarte clare. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca au folosit 2 sageti in "sus" la indicatorul de deasupra benzilor de circulatie, putand sa te induca in eroare cum ca 2 benzi merg tot "inainte". E vorba de indicatorul spre Nadlac de aici: http://goo.gl/maps/kuNsD
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

dorum

Azi e data limita de depunere a ofertelor pt Nadlac - Pecica...

Oare aflam cine ar fi dispus sa riste pe acest tronson? :)

...iar pe CNSC.ro nu apare inca nici o decizie legat de presupusele contestatii de pe Lugoj-Deva... aici ce nu inteleg eu...de ce nu s-au facut publice informatiile cine si ce a contestat???...

Ionut

Maine se deschid plicurile cica... ma refer la Nadlac-Pecica.

Tavi

E bine ca sunt plicuri. Eu am crezut ca nu se baga nimeni. Dar trebuie sa vedem si ofertele ... :zen:

erw78ar

Alpine din pacate nici azinu a lucrat! Cineva de pe forum a spus ca din cauza vremi???? Intreb eu  oare pe Orastie Sibiu sau Lugoj Deva lot 1 nu a plouat? Si pe lotul  Impregilo e mai mare miscare decit pe arad pecica! Eu fac pariu ca Alpine nu termina nici in august

dorum

Nu mai comentez nimic de antreprenorii neseriosi...m-am plictisit...in schimb vreau sa ma bucur de cei ce lucreaza...chiar daca termina cu intarziere...si chiar ma bucur ca am vazut dincolo poze cu interiorul tunelului...ma bucur ca mi-am dat seama cum e... ma bucur ca se lucra pe alte tronsoane si ca vad progrese de la stadiul de proiect la stadiul de santier...ca vad santierele evoluand...ca intr-un final o sa ma plimb cu drag pe acea bucatica de cativa km de autostrada...

sebba

ieri am parcurs Arad-Pecica pe viitoarea A1 si in afara de cateva utilaje aproape de nodul de la Arad, pana la Pecica nu am mai vazut decat un singur excavator pierdut prin spatiu

am incercat sa filmez cu telefonu dar din pacate a crapat si nu a reusit sa salveze corect fisierul :(

asfaltul era insa ok, stratul de uzura asternut aproape in totalitate
din cate banuiesc, mai trebuie facuti parapetii, marcajele si vechiul "hop" de la coborarea de pe pasajul CF spre nod Pecica
nu stiu cum e dincolo de pasaj spre nod, nu am iesit in DN pe la Pecica deoarece baietii mi-au zis ca e foarte prost drumul
Sailing away! S/Y Haimana

mahora

https://plus.google.com/u/0/photos/110060984273089512132/albums
domnul Adrian este basculangiul pasionat de fotografie. Poze din tunel si de pe lot Astaldi.

savagedanyro

pozele din tunel de pe profilul lui de google+ sunt "out of this world" !!!!!!

tipul e un geniu !!! merita decorat !

va sugerez sa le vizualizati pe toate si cine se pricepe sa le urce si aici dupa ce are acceptul lui !!!

...live the moment...

dorum

da...asta e...aceeasi poveste...""se admite contestatia in parte""....