Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 59 Guests are viewing this topic.

dorum

Materiale depozitate la Aciliu...par a fi rulouri de hidroizolatie...sau nu?

Archi

cred ca ar fi mers totusi debleu la Aciliu

dorum

iuli

Quote from: Archi on June 07, 2013, 11:21:23 PM
cred ca ar fi mers totusi debleu la Aciliu

Quote from: dorum on June 07, 2013, 10:56:21 PM
Aciliu

Cu siguranţă nu ar fi mers! Uită-te la diferenţă.

Nu mai mulţumesc pentru poze de acum ci dau în el cu karma  :D
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

dorum

Concluzie...de fapt cunoasteti concluzia...

...toti lucreaza, in afara de Impregilio....de fapt si pt ei mai lucreaza Colini...atat...

lucianxx9o

salutare colegi!
In primul rand felicitari dorum pentru poze, frumoase cadre!!
La aciliu am vazut ca de o luna si ceva nu au inceput cu hidroizolatia, eu cred ca s-a aprobat solutia tunelului.
Daca incep tunelul vehicule si utilajele ce vor fii pe viaduct si la capatul viaductului pot compromite acea izolatie (utilajele in miscare).
Si altceva ce este acea schela la caputul viaductului?

rocklee

ce se mai intimpla pe centura sebesului :o....sa mai inaintat ceva :)...poate cineva sa puna in weekends acest ...poze din zona ... :|

rocklee

multumesc si eu la toti pentru poze si informati din teren :D

Ionut

S-a mai pus stirea asta? :o Eu nu am vazut-o, scuze daca s-a mai pus. Este vorba de lotul Romstrade, evident.

Prelungesc licitatia pentru Nadlac-Arad
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) se mișcă cu viteza melcului pe autostrada Nădlac-Arad. Deși termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru a doua licitație a tronsonului trebuia să fie 3 iunie, ora 16:00, oficialii de la București au decis să-l prelungească.

Ca atare, constructorii interesați pentru realizarea lotului I al acestei autostrăzi pot să solicite documente și informații legate de licitație până pe 10 iunie, ora 15:59, iar ofertele trebuie depuse până în 10 iunie, ora 16:00. Deschiderea ofertelor nu va mai avea loc în 4 iunie, la ora 11:00, ci în 11 iunie, la aceeași oră. Reamintim că realizarea lotului I al autostrăzii Nădlac-Arad a intrat în impas în toamna anului trecut, când CNADNR a reziliat contractul cu Romstrade din cauza întârzierilor.

sursa: Aradon

11 iunie este marti. Fiti atenti, poate primim vesti bune. Chiar sunt suuuuuper curios care constructor va fi nebun sa preia de la Romstrade lucrarile facute cu picioarele.

Tavi

Așteptăm oricum cu sufletul la gură.

vchira

Quote from: Ionut on June 08, 2013, 10:36:51 AM
Chiar sunt suuuuuper curios care constructor va fi nebun sa preia de la Romstrade lucrarile facute cu picioarele.

exista confirmare oficiala cum ca nu sa construit de calitate sau sunt doar speculatii?

Archi

Quote from: vchira on June 08, 2013, 11:35:10 AM
exista confirmare oficiala cum ca nu sa construit de calitate sau sunt doar speculatii?

Parca au facut niste firme care participa la licitatii ceva analize a terasamentului si au vazut ca nu e bun si au comunicat acest lucru la CNADNR. In ori ce caz cred ca toti constructorii au licitat scump ca sa nu iasa cumva in pierdere...

Ionut

Quote from: vchira on June 08, 2013, 11:35:10 AM

Nu e nicio speculatie, v-am spus de multe ori ca mi-a comunicat o sursa secreta. Daca nu vreti sa credeti, treaba voastra. Sincer, am mai multa incredere in ce-mi spun sursele decat in CNADNR/minister.

vchira

te cred..nu zic ca nu..dar nu mai stiam de unde vine informatia. inseamna ca vor trebuii refacute terasamentele?sau la ce se refera proasta calitate? ai mai multe detalii? eu ce vreau sa estimez daca se poate gata la anu... :)