Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 53 Guests are viewing this topic.

dorum

Danny550394

Poze calde (de o ora)

"Tunelu' " Miercurea Bai

Sacel

Dealu' cu probleme. Se turna beton la ora 20:30 :)

La baza dealului.

ciprebbe

Hmmm speram la ceva reazeme laterale sau ceva pereti laterali acolo la tunelul peste cf.
Asa din poze nu e deloc inalt pt o eventuala dublre a liniei +electrificare.
Din ce imi dau seama imbina cate 3 elemente prefabricare ca sa ajunga la forma asta.
Excelente poze, felicitari!
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

tigrel58

Excelente poze, multumim, in special poza (3) de la Sacel.
Din ce se vede pare datator de sperante, e mult de discutat.

penad2007

Excelente pozele . Multumim.

Conform pozei lui Nenea_hirtia in data de 01.06.2013 erau montate la tunel (impreglio) 6 rinduri. Astazi in 06.06.2013 sunt montate 40 de rinduri, medie 6,67 rinduri pe zi ( stiu sunt nebun cu calculele astea). Daca merg asa in max. 1 saptamina este gata tunelul.

Archi

excelente poze. Eu cred ca in vreo 2 luni termina cu excavarea pamantului din tunel

sebba

Quote from: alecu26 on May 30, 2013, 06:37:23 PM
Studiul topo a lui DIWI era falsificat. Terenul real era mai sus, si un eventual debleu iesea din limita de expropiere si intra peste DN, chiar daca poate era stabil.

se stie clar ca studiul a fost falsificat? DNA-ul de ce nu misca nimic aici? falsul si uzul de fals si mai ales "cu premeditare" si "foloase banesti" si bla bla blauri care deriva din asta... cine infunda puscaria ptr asa ceva? sau macar se ancheteaza problema?

am mai intrebat odata dar nu am primit raspuns. scuze anticipate daca am fost chior si nu l-am vazut.
Sailing away! S/Y Haimana

ghrt

Pedeapsa pentru fals este foarte mică.
Cont (aproape) inactiv.

lautaxi

M-am uitat din nou la filmarea de acu o sapt  Sebes-Orastie si cred ca intr-o luna ar putea da drumul Strabag de la Gelmar la Cugir fara probleme.

dorum

Astazi in jurul orelor 16 pe Sibiu - Sebes

Dealul dinainte de Sacel

dorum

dorum

dorum

penad2007

udar

superbe poze, multumim

asta este ffff..... minunata