Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 29 Guests are viewing this topic.

GIV

cat de serpuita e si asta  :lol:

dumbravaandrei

@naivu daca te uiti mai atent, peretii mulati de portal sunt gata la ambele galerii ale tunelului mic pe partea de est, doar ca nu au excavat pamant si la cel sudic (probabil ca urmeaza in perioada urmatoare)
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

dragos76

E amuzant cum încă mai stau pâlcurile alea de copaci dinspre Holdea în picioare, și se lucrează în jurul lor :). Oare nu au autorizația de scoatere din fondul forestier pentru ăia câțiva metri cubi de lemn?

danutzu_1069

Aia parca este zona de tunel și adiacenta care este fără AC.

catalin2407

Quote from: n.alex09 on March 31, 2025, 10:04:59 AMIn clipul postat mai sus de @ncb apare la minutul 1:18 un utilaj pentru tuneluri. Oare se asteapta Mapa sa primeasca curand AC pe vre un tunel?

Powered by API/PUM imgur uploader

Am vazut si eu 4 astfel de utilaje in organizarea lor de santier. Si, pe langa astea, pare ca se completeaza si cu autobasculante, excavatoare etc. Planuri au, sa vedem cat de rapizi sunt.

raulbogdan23

Chiar daca santierul pare neingrijit sau ca s-a intarziat atat amar de timp cu acest lot de pe A1, pe mine ma bucura sa vad ca padurea aia ramane in picioare, un peisaj frumos. Vedeti cum au ras un deal intreg la Zimbor si cum arata, cam acelasi lucru iesea si aici cu acel debleu adanc.

marius.firtonea

Autostrada A1 - Sibiu-Pitesti - Lot 2 - Boita - Cornetu - 04.04.2025 - Viaduct Boita

voicul

LUCRĂRILE LA CELE DOUĂ TUNELURI DE PE TRONSONUL TIGVENI-CURTEA DE ARGEȘ

LRadu

^^ Nu era vorba ca au fost cateva transporturi agabaritice care au dus grinzi de la fabrica din Sibiu pe santier la lotul 2? Nu se vad grinzile prin santier.

danutzu_1069

Se vad bine la minutul 1:10 - 1:14, in partea dreapta, cum e pozitia de filmat.

LRadu

^Da, corect. My bad. Se pare ca trebuie sa imi verific dioptriile. La 2:58 se vad chiar si mai bine  :unsure: 

Par a fi cateva.

florin74

Quote from: catalin2407 on April 04, 2025, 11:58:16 AM

Am vazut si eu 4 astfel de utilaje in organizarea lor de santier. Si, pe langa astea, pare ca se completeaza si cu autobasculante, excavatoare etc. Planuri au, sa vedem cat de rapizi sunt.
[/quote]

Ce e in poza e pompa pentru torcret
Cele din organizare sunt forezele pentru drill and blast la tuneluri...

ncb

A1 Curtea de Argeș - Tigveni 03.04.2025

OL10X

cosminn

Pro TV: Autostrada A1 Lugoj-Deva, amânată până în 2027.

Nu știu dacă s-a anunțat oficial sau Pro TV doar l-a citat pe @Ionut

WebSrc

Cred ca undeva prin 2027, este parerea lui.