Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 32 Guests are viewing this topic.

ioji

Quote from: FlorinR on October 18, 2022, 10:53:43 AMSi pana acum erau tot doua bretele de urcare spre Sibiu.

Exact, una paralela cu iesirea spre Pitesti si una dincolo de DN. Si din filmare se vede ca asa si ramane.

milo1981

Filmarea din 15 octombrie pe Sibiu - Pitesti, sectiunea 5

Sursa: Tatu A
autoMinder - aplicație de management a parcului auto

mirceaeliade

Pe filmare am numarat cel putin 3 zone nedecopertate cu stalpi de electricitate, si inca 2 cu copaci. Pe PiSi5 mai sunt de facut exproprieri/scoateri din fond forestier/etc si alte acte birocratice care trebuie sa le faca statul Roman?  Nu de altceva, dar WeBuild s-a folosit de scuza asta la Podul Braila sa o traga de timp cu contractul.

survola

Complicat și complex PiSi5, nu se compară cu A7 sau nici chiar cu A0.

GAC

Cand vedem ceva actiune pe lot 4?
Slava Domnului ca la tunel nu se vor incurca in exproprieri, paduri si retele.
Ar fi un semn bun sa avem coloanele forate gata pana la vara.

TibiV

Din filmarea lui Tatu A postata de @milo1981 pare ca "recalcularea" costurilor a fost pentru WeBuild precum cutia de spanac pentru Popeye Marinarul..
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

naivu

^^not so fast cu PiSi4. Chiar dacă e tunel, forajele geo se fac deasupra tunelului, iar ca să se ajungă cu foreza unde este nevoie trebuie să se facă drum prin pădure, ceea ce înseamnă aprobare pt tăiat copaci!

dr4qul4

Dealul Momaia este destul de chel, sunt fanete in principal acolo si doar cativa copaci. Exista chiar si un drum agricol care trece peste tunel. Asadar, s-ar putea sa nu fie nevoie de taiat padurea (scos din fondul forestier)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adrian sibiu

Autostrada A1 Sibiu Pitești lot1 Sibiu-Boita Nod rutier Selimbăr 19.10.2022
Enjoy !

oneLess

epitesti.ro

Nu te lasă să faci copy/paste   8)

ioji

Un primar care are minte  :gj:

TibiV

@Radu Ignat,

bine ai revenit cu postarile!
(Poate pui la DJ-uri si filmarea completa Reabilitare DJ106 Agnita – Sighișoara... Nu imi place cand postez filmarile altuia...  ;)  )

@ioji
Quote from: ioji on October 21, 2022, 05:45:30 PMUn primar care are minte

Sau un primar care minte acum, ca acusica vin alegerile...
Sunt 5 pasaje pe DNCB, si nu s-a inchis circulatia.
Cum palaria mea si-ar imagina cineva inchiderea traficului PENTRU 2 ANI pe capatul A1 de la Pitesti?!...
Chestia asta ar duce la motiune de cenzura in Parlament in 24 de ore. Demiterea MT in cazul cel mai "soft", caderea Guvernului in cazul "hard"...

Hai sa nu credem toate prostiile politicianiste...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Si daca prin absurd s-ar inchide, cam ce ar dura 2 (doi) ani de zile sa faca un pasaj si niste bretele...?
Si de ce nu spune ca ar fi vorba nu de toata centura ci doar de la ultimul nod?

Imi vine greu sa cred ca nodul ala nu se poate face sub trafic.....

dr4qul4

acolo se face un pasaj peste giratoriul actual. Este loc sa devieze circulatia dupa cum vor.
Si ca ata sa fie si mai alba, pentru ce sa aiba nevoie de 2 ani? Pasajul ala se paote face in 6 luni iar centura nu tb inchisa de tot, pt ca exista nod si la Vivo Mall.
Primarul o fi fumat ceva, si in loc de 2 nopti (pt conexiune), a inteles 2 ani
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist