Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 29 Guests are viewing this topic.

NGC

thinker

E iarna, e frig, asa ca e ok, mai pune paie   :)
Infrastructura de transport e sistemul prin care circula sangele unei tari. Romania are prea multe cangrene, prea multe artere lipsa.

paulmare

umb nu s-a intors in santier ? pentru sapatura unde se poate lucra bine si daca e aproape de temperatura de inghet

TibiV

Sunt curios cam ce vor monitoriza pe sectiunea E...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Monitorizeaza un rahat. Poate licitatia... dar nici macar aia, daca vorbim de E2. Asta era si una din intrebarile mele. O sa o pun, desigur.

gruiarew

Ieri când am trecut nu am observat mișcare în deal.
@Ionuț: în poza de mai sus zice că se prioritizează monitorizarea, nimic mai mult. Pune pe un Gigi să se uite și atât. Nu zice că se va face ceva, doar că monitorizează. 😄
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Ionut

Apropo de LD2, mi-am adus aminte. Ieri am tot dat explicatii si informatii (vreo 45 de minute) pentru G4Media, o sa apara cat de curand (chiar azi?) un articol despre lotul 2, tuneluri si complicatiile trecutului. :)

Quest

^ Brava.
Sa vedem cum e si la G4, asculta de ce li se spune dinspre API, sau pun floricele de la ei, si baga cititorul intr-o nebuloasa ?
Common sense will get you far !

ghrt

Cont (aproape) inactiv.

danutzu_1069

Da, si pe mine ma dispera expresia asta....
Totusi, in text este in ghilimele si se explica expresia....
Ce nu inteleg, este ca in titlu costa 1.11 si mai jos apare 1,33..
Care este suma corecta?

Allex

1,11 mld pentru tuneluri (E2), 1,33 mld in total (D+E1+E2). Scrie si in articol.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

TibiV

Potrivit CNAIR soluțiile tehnice propuse vizează tuneluri forate și tunel executat la zi.

?!?!...  :o
La zi vs. la saptamana, sau la zi vs. la noapte ?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

carutasul

e ca la Meșteru Manole, ce la zi se lucra, noaptea se surpa :)

danutzu_1069

Ăștia din cnair n-au habar de notiunea cut&cover.... Probabil asta au vrut ca a doua solutie...