Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 42 Guests are viewing this topic.

Ionut

Baietii de la Impregilo se lauda ca au key project la noi in tara. Bine baieti, da' macar faceti si voi mai multe poze daca tot nu lasati pe altii sa pozeze. :) Multumim anticipat! :cheers:

sursa: site oficial Impregilo

Cui trebuie sa facem statuie ca sa primim niste poze din varful Viaductului Aciliu? :D Stiti unde ne gasiti... :cheers:

bogdymol

Multumim de filmari (sebba & davyl) + poze (ionut & sursa secreta) :cheers:

Filmarea lui sebba este multi mai calitativa decat cea care am facut-o eu. Asta e... fiecare face cu aparatura pe care o are la dispozitie.

@ionut: la cum arata umplutura de dupa pasajul peste CF nu sunt sanse sa se deschida anul asta Arad-Pecica. Eu zic ca va fi Martie 2013.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

mai avem descarcare arheologica?
la min 19.55 ca doar nu au trecut dincolo
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

udar

la Dumbrava pe Lotul 1 Lugoj-Deva au inceput sa faca un drum lateral pentru a se devia circulatia ca se se poata face nodul .........
la Simeria la podul pesteb Strei erau toate grinzile puse si pe partea care era mai in urma......
se lucra si la nodul de la Simeria foarte tare astazi

udar

BoGDaN

Pe Deva Orastie am inteles ca podul peste Mures este iluminat deja...hehe..way to go!!
Dar mai este mult datorita podului de pe Strei care o sa manance timp bun. Imi aduc aminte ca aveam o situatie asemanatoare asta primavara pe A3 Bucuresti - Ploiesti unde tot un pod ne tinea in loc (nu stiu care, am uitat). Pfff

Da faine pozele dlui. Ovidiu Sopa. Incepe sa se contureze ceva, dar cum ne arata Ionut pozele si cum vedem noi zi de zi este enorm de munca. Aici nu s-a schimbat nimic din vara, si cand te gandesti cat este de munca...numai umplutura cat le va lua....

Sa ramanem optimisti. La anul din Sibiu la Deva pe A1...wow. Scap de Cristian, de Sebes !!!, Orastie, Simeria...Mai parcurgem pana la Arad pe DN7 dar asta e "piece of cake" pe langa ce se intampla acum.

PS. Uitati-va bine la pozele dlui. Ovidiu Sopa. O imagine completa a stadiului lucrarilor!

ciprebbe

Deci astea sunt pozele care i-au creat probleme lui Ovidiu.(3 masini cu indivizi dubiosi, nu paznici, care l-au si fotografiat)
Excelente poze!!!
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

tonică

In tumultul de vesti s-a ratacit si stirea cum ca la podul peste strei s-a reluat cursul firesc al raului, asa ca pesemne in cateva zile se vor apuca asiduu de umplutura si tasarea sa. Nu cunosc si nici nu prea-mi explic ce au vrut sa faca acolo lucrand la doar un singur sens dar e bine ca pana la urma lucrurile intra in normal. Ramane sa aflam vesti despre celelalte doua locuri problema intre simeria si orastie...

udar

udar

udar

poze nod Dumbrava

asta este tot am vrut sa prind si ceva poze  la Lugoj-Sanovita dar am intarziat si a venit intunericu..................
pe alta data
:cheers:

lautaxi

Multumesc Sebba si Udar multumesc tuturos care ati postat filmari si poze cred ca cel mai important obiectiv al forumistilor devine acea problema langa Mures la Soimus.Oare nu face nimeni 2-3 poze acolo?

hentz

Ce bombardament de poze .Bravo tuturor! :notworthy:

savagedanyro

Vorbeam azi dimineata cu unul dintre subcontractatii Tirenna si spunea ca diferentele de calitate intre ei si STRABAG (lucreaza subcontractat la ambii ) este destul de mare; cuvintele lui au fost,citez : "nu se pot face comparatii , sunt pur si simplu 2 filme diferite"
          Calitatea umpluturii , volumul ei si nivelul de compactare sunt infinit mai bine facute de Strabag fata de Tirenna.

Ca si comparatie a calitatii a spus ca italienii sunt la nivelul FCC pe Timisoara-Arad !

...live the moment...

Morosanu

Quote from: savagedanyro on November 13, 2012, 11:53:16 AM
          Vorbeam azi dimineata cu unul dintre subcontractatii Tirenna si spunea ca diferentele de calitate intre ei si STRABAG (lucreaza subcontractat la ambii ) este destul de mare; cuvintele lui au fost,citez : "nu se pot face comparatii , sunt pur si simplu 2 filme diferite"
          Calitatea umpluturii , volumul ei si nivelul de compactare sunt infinit mai bine facute de Strabag fata de Tirenna.

Ca si comparatie a calitatii a spus ca italienii sunt la nivelul FCC pe Timisoara-Arad !
Degeaba, latinii sunt latini oriunde. Germanicii dau clasa oricui!!!
Politica distruge tot ce atinge.